Începând de astăzi, 12 octombrie 2022, la chioșcurile de ziare veți putea regăsi primul număr al colecției Istoria celui De-al Doilea Război Mondial prin bancnote și timbre. Colecția a mai fost la chioșcuri.

O serie de 60 de reviste, timbre, bancnote și albume premium bogat ilustrate pentru a descoperi Istoria celui de-al Doilea Război Mondial, altfel de cum o știm! O incursiune captivantă în secretele unui dezastru ce a durat mai mult de 2.000 de zile, a cuprins 61 de state și a ucis 60 milioane de oameni, mai mult de 3% din populația lumii.

O colecție editorială unică, având peste 900 de pagini, care, în ordine cronologică, la fiecare apariție abordează un episod fundamental pentru a înțelege toate cheile conflictului : principalele bătălii, pactele, tratatele și asemănările dintre principalii participanți la conflict : Hitler, Mussolini, Stalin, Rommel, Yamamoto, Hirohito, Jukov, Eisenhower, Chirchill, etc.

2 albume de colecție (bancnote și timbre) într-o ediție de lux pentru a păstra în perfectă stare toate exemplarele.

Reproduceri fidele ale celor mai reprezentative bancnote și timbre tipărite pe hârtie de înaltă calitate. Timbrele sunt prezentate grupate în colițe, format foarte apreciat de colecționari.

  • 120 de bancnote ale Axei și Aliaților, care explică dificultatea de a controla sistemul monetar deoarece invazia și ocuparea unor teritorii mari au dat naștere la diferite mijloace de plată
  • 120 de colițe cu peste 300 de timbre care reflectă desfășurarea operațiunilor militare, reperele importanet și eroi remarcabili. Timbrele au fost unul dintre principalele instrumente de propagandă ale ambelor tabere

Preț special de lansare : 9.99 lei.

În fiecare săptămână, o nouă apariție.

Revista nr. 2 + 2 bancnote + 2 colițe de timbre + albumul cu bancnote la doar 19.99 lei.

Numărul 5 vine cu albmul de timbre.

Numărul 6 vine cu biblioraftul pentru reviste.

Poze ale coleției pot fi găsite AICI.

3 thoughts on “La chioșcurile de ziare : reapariție Al Doilea Război Mondial prin bancnote și timbre. Din 12 octombrie 2022”
  1. Am ratat primul număr al revistei. Cum aș putea să-l achizitionez?
    Mulțumesc!

  2. Incearca sa il comanzi de pe saitul lor sau sa cauti un magazin de presa care inca nu a vandut numarul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *