Libertatea : Al Doilea Război Mondial prin bancnote și timbre. Din 29 octombrie 2019

Află întreaga poveste a celui mai mare conflict prin bancnotele vremii.

La 80 de ani distanță, fă ordine în ceea ce știi.

Albumul foto de colecție (hârtie glossy, coperte hardback) în peste 900 de pagini, istoria marelui război în capitole cronologice care ilustrează etapele fundamentale.

Reproduceri fidele de cea mai bună calitate a bancnotelor și timbrelor din timpul celui De-Al Doilea Război Mondial, care vorbesc despre provocările acelor ani, cum ar fi dificultatea de a controla sistemul monetar în timpul războiului și care reflectă principalele repere istorice ale acelor ani.

Două albume pentru colecționare (unul pentru bancnote, unul pentru timbre) în ediție de lux pentru a păstra în condiții perfecte toate piesele și un suport pentru colecționarea revistelor speciale.

Primul număr – 29 octombrie 2019 conține 1 revistă, 2 bancnote și 2 colițe cu timbre.

Preț primul număr : 4.99 lei (nu știm prețul următoarelor numere).

60 de reviste.

Gratuit albumul premium cu al doilea număr al colecției – 5 noiembrie 2019.

PROMO 1 . / POZE ale colecției

17 thoughts to “Libertatea : Al Doilea Război Mondial prin bancnote și timbre. Din 29 octombrie 2019”

 1. Chiar dacă sunt nişte copii atât la bancnote câtşi la timbre pot spune că măcar vom avea nişte exemple clare când dorim să le achizitionăm pe cele adevărate. Cel puțin la timbre, acestea sunt prezentate sub o formă nouă, de colițe,calitatea fiind de excepție. Poate la preț s-ar putea umbla puțin, un 15 lei ar fi un preț bun. Cu stimă.

 2. Aş dori să-mi trimiteți primul nr. Din pacate am ratat cumpărarea lui! Azi am luat nr.2.

 3. Am cumparat de la chioscul de ziare a doua aparitie din colectia ,,Istoria celui de-al doilea razboi mondial prin bancnoti si timbre ,, si cand am desigilat pachetul acasa am constatat ca imi lipsea din plic o bancnota din cele doua mentionate in publicatie. Cum rezolvam aceasta problema? Nota: Bancnota lipsa este 50 de reichsmark,tara Germania.

 4. Incercati la mai multe chioscuri, si eu am ratat primul numar si l-am mai gasit si saptamana asta.

 5. sunt curios dupa primele 6 numere, ce management se va face pentru a motiva cumparatorii sa achizitioneze revista in continuare.

 6. Bună treabă cu revista ! Dar vorba domnului Lucian dacă se mai poate umbla la pret..15 lei ar fi grozav!

 7. Cum pot fi pastrate bancnotele si timbrele in albumele respective atata timp cat in albumul pentru bancnote nu exista nici un fel de suport pentru bancnote ci numai niste poze ale acestora?

 8. Pentru Florianity. În revista de prezentare a colectiei cumparata odata cu numarul 1 aveti prezentate primele 25 de bacnote si timbre. Pentru Dan. În albumul pentru bacnote veti gasi niste taieturi fine, la baza si in lateralul pozelor ce reprezinta bacnota ce trebuie pusa acolo. Trebuie sa desfaceti cu grija, taieturile respective.

 9. suportul consta in cele 3 margini unde vin „prinse” banconetele 🙂 … foarte slaba campanie de marketing ….. dezamagitoare chiar …. abosulut nici o informatie despre viitorul numar , primele 2 numere au venit prinse pe un carton .. nr 3 fara carton … cine stie… nuamrul 4 poate vine si fara pagini 🙂

 10. Am cumparat de la chioscul de ziare a doua aparitie din colectia ,,Istoria celui de-al doilea razboi mondial prin bancnoti si timbre ,, si cand am desigilat pachetul acasa am constatat ca imi lipsea din plic o bancnota din cele doua mentionate in publicatie. Cum rezolvam aceasta problema? Nota: Bancnota lipsa este 50 de reichsmark,tara Germania. Am rescris mesajul poate cineva o sa imi raspunda daca nu prin acest sait poate la numarul de telefon 0724010494. Doresc SERIOZITATE.

 11. pai 60 rev x 20 lei = 1200 lei ! nu-i cam mult pt niste copii chiar frumos prezentate Oricum contin frimituri din tema

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *