Libertatea : Al Doilea Război Mondial prin bancnote și timbre. Din 29 octombrie 2019

Află întreaga poveste a celui mai mare conflict prin bancnotele vremii.

La 80 de ani distanță, fă ordine în ceea ce știi.

Albumul foto de colecție (hârtie glossy, coperte hardback) în peste 900 de pagini, istoria marelui război în capitole cronologice care ilustrează etapele fundamentale.

Reproduceri fidele de cea mai bună calitate a bancnotelor și timbrelor din timpul celui De-Al Doilea Război Mondial, care vorbesc despre provocările acelor ani, cum ar fi dificultatea de a controla sistemul monetar în timpul războiului și care reflectă principalele repere istorice ale acelor ani.

Două albume pentru colecționare (unul pentru bancnote, unul pentru timbre) în ediție de lux pentru a păstra în condiții perfecte toate piesele și un suport pentru colecționarea revistelor speciale.

Primul număr – 29 octombrie 2019 conține 1 revistă, 2 bancnote și 2 colițe cu timbre.

Preț primul număr : 4.99 lei (nu știm prețul următoarelor numere).

60 de reviste.

Gratuit albumul premium cu al doilea număr al colecției – 5 noiembrie 2019.

PROMO 1 . / POZE ale colecției

27 thoughts to “Libertatea : Al Doilea Război Mondial prin bancnote și timbre. Din 29 octombrie 2019”

 1. 20 de lei pentru poze pe care le poti printa personal sau decupa din reviste mi se pare exagerat.

 2. Chiar dacă sunt nişte copii atât la bancnote câtşi la timbre pot spune că măcar vom avea nişte exemple clare când dorim să le achizitionăm pe cele adevărate. Cel puțin la timbre, acestea sunt prezentate sub o formă nouă, de colițe,calitatea fiind de excepție. Poate la preț s-ar putea umbla puțin, un 15 lei ar fi un preț bun. Cu stimă.

 3. Aş dori să-mi trimiteți primul nr. Din pacate am ratat cumpărarea lui! Azi am luat nr.2.

 4. Am cumparat de la chioscul de ziare a doua aparitie din colectia ,,Istoria celui de-al doilea razboi mondial prin bancnoti si timbre ,, si cand am desigilat pachetul acasa am constatat ca imi lipsea din plic o bancnota din cele doua mentionate in publicatie. Cum rezolvam aceasta problema? Nota: Bancnota lipsa este 50 de reichsmark,tara Germania.

 5. Incercati la mai multe chioscuri, si eu am ratat primul numar si l-am mai gasit si saptamana asta.

 6. sunt curios dupa primele 6 numere, ce management se va face pentru a motiva cumparatorii sa achizitioneze revista in continuare.

 7. Bună treabă cu revista ! Dar vorba domnului Lucian dacă se mai poate umbla la pret..15 lei ar fi grozav!

 8. Cum pot fi pastrate bancnotele si timbrele in albumele respective atata timp cat in albumul pentru bancnote nu exista nici un fel de suport pentru bancnote ci numai niste poze ale acestora?

 9. Pentru Florianity. În revista de prezentare a colectiei cumparata odata cu numarul 1 aveti prezentate primele 25 de bacnote si timbre. Pentru Dan. În albumul pentru bacnote veti gasi niste taieturi fine, la baza si in lateralul pozelor ce reprezinta bacnota ce trebuie pusa acolo. Trebuie sa desfaceti cu grija, taieturile respective.

 10. suportul consta in cele 3 margini unde vin „prinse” banconetele 🙂 … foarte slaba campanie de marketing ….. dezamagitoare chiar …. abosulut nici o informatie despre viitorul numar , primele 2 numere au venit prinse pe un carton .. nr 3 fara carton … cine stie… nuamrul 4 poate vine si fara pagini 🙂

 11. Am cumparat de la chioscul de ziare a doua aparitie din colectia ,,Istoria celui de-al doilea razboi mondial prin bancnoti si timbre ,, si cand am desigilat pachetul acasa am constatat ca imi lipsea din plic o bancnota din cele doua mentionate in publicatie. Cum rezolvam aceasta problema? Nota: Bancnota lipsa este 50 de reichsmark,tara Germania. Am rescris mesajul poate cineva o sa imi raspunda daca nu prin acest sait poate la numarul de telefon 0724010494. Doresc SERIOZITATE.

 12. pai 60 rev x 20 lei = 1200 lei ! nu-i cam mult pt niste copii chiar frumos prezentate Oricum contin frimituri din tema

 13. Iată că am ajuns și eu într-o situație asemănătoare. În plicul cu nr 7 am găsit o singură coliță, cea cu nr 83. Ce ne facem oameni buni?? Prețul ca prețul dar și atâta neglijență??? Rușhinică! Aș vrea totuși să capăt colița cu Ocuparea Berlinului. Zona Sovietică. Aștept mesaj pe yahoo

 14. Se poate face abonament ? As vrea sa le primesc acasa , care e pretul si cum pot lua contact cu dumneavoastra , un numar de telefon daca se poate , si care e pretul daca fac abonament ?

 15. Am ajuns la numarul 22 , nu am mai gasit numarul 23 , nu stiu daca l-ati mai publicat

 16. Numărul 23 al colecției de Bancnote și timbre se va putea găsi la toate chioșcurile de ziare, din 19 mai 2020.

  Numărul 24 din 26 mai 2020.

 17. Pe adresa celor de la Libertatea se gasesc la 22,99 lei, ceva mai scump, dar in caz ca ati ratat vreun numar…

 18. Am descoperit de curând revista și m-a captivat.
  Doresc să achiziționez primele 25 de numere.

 19. Deși nu cred că mi se va răspunde, voi lăsa totuși un comentariu. Am colecționat de la primul număr această colecție deși am întâmpinat multe probleme. Locuiesc în Onești, jud. Bacău, iar în oraș nu veneau decât două-trei reviste, rar patru-cinci. Am făcut de multe ori turul orașului, pe la chioșcurile de ziare ca să o găsesc. Noroc că orașul nu e așa mare. De multe ori vânzătorii îmi spuneau că au primit un număr sau două, dar le au promise altora, deși eu eram prezent la chioșc încă de la ora deschiderii. Dar de câteva luni, revista nu a mai apărut deloc în Onești. Am apelat la tatăl meu, care locuiește în Bacău și mi le-a procurat el. Acum, am avut surpriza ca în numărul 51 să lipsească una dintre colițe. Cea cu aniversarea lui Hitler. Am scris un comentariu și pe pagina revistei, dar nu mi-a răspuns nimeni.

 20. Bună seara. Are cineva habar unde aș putea găsi numerele 39 și 40 ale colecției? Pe site-ul celor de la Libertatea mi s-a spus că nu mai au pe stoc. 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *