Concurs : câștigă cartea Vara în care te-am întalnit de Jojo Moyes

Avem de oferit două exemplare ale cărții Vara în care te-am întalnit de Jojo Moyes , pe care o veți putea găsi săptămâna viitoare la chioșcurile de ziare.

Cum poți câștiga cartea?

lasă un comentariu mai jos, menționând dacă ați citit cărți scrie de Jojo Moyes și care sunt acestea.

Condiții : 

prin participare sunteți de acord să vă prelucrăm datele personale, altfel nu avem cum să vă expediem premiile (ne dorim că totul să decurgă ok, așa că avem rugămintea să ne confirmați prin email primirea coletului)

1 singur comentariu per utilizator / ip / adresă livrare

ultima înscriere acceptată : 17 ianuarie 2020 – ora 13.40 

premiu nerevendicat în 5 zile de la extragere va fi pierdut.

Extragere și expediere :

extragerea se face prin random.org iar înregistrarea va fi urcată pe youtube.

expedierea la maximum 30 de zile de la începerea concursului (fie prin poșta română, fie prin curier – încercăm cât mai rapid)

179 thoughts to “Concurs : câștigă cartea Vara în care te-am întalnit de Jojo Moyes”

 1. Încă nu am reuşit să citesc vreo carte a acestei autoare, dar vreau să rezolv asta 🙂

 2. Am citit carti scrise de Jojo Moyes, însă imi doresc sa citesc cat mai multe carti scrise de către această autoarea, caci ma fascinează. Am citit trilogia ” Înainte să te cunosc” si „Dragoste într-o zi ploioasa” .

 3. Un barbat si o femeie, Dragoste intr-o zi ploioasa, Bazarul visurilor, Fata pe care ai lasat-o in urma, Ultima scrisoare de dragoste, Silver Bay, Inainte sa te cunosc, Dupa ce te-am pierdut.

 4. Am citit: Inainte să te cunosc, Darul stelelor, Un bilet la Paris, Eu și totuși alta

 5. Imi plac mult cartile ei. Pana acum am citit „Eu, si totusi alta”, „Silver Bay”, acum citesc „Bazarul visurilor” si apoi voi citi „Dragoste intr-o zi ploioasa”.

 6. Am mai dat un comentariu, insa nu cred ca a fost verificat de moderator. Am citit cateva carti de Jojo Moyes, insa imi doresc sa citesc cat mai multe carti. Am citit trilogia „Inainte sa te cunosc” si „Dragoste intr-o zi ploioasa” .

 7. Da, am citit. Cărți citite: Înainte sa te cunosc, După ce te-am cunoscut, Eu si totuși alta, Fata pe care ai lăsat-o în urma, Ultima scrisoare de dragoste, Silver Bay, Un bărbat și o femeie, Un bilet spre Paris.

 8. Am citit trilogia „Inainte sa te cunosc”,Ultima scrisoare de dragoste,Fata pe care ai lasat-o in urma,Un barbat si o femeie. Mai am cateva pe lista 🙂

 9. Am citit toate cărțile autoarei apărute la noi. Am început cu seria „Înainte sa te cunosc” ai am continuat cu „Fata pe care ai lăsat-o în urma” și „Ultima scrisoare de dragoste” (preferatele mele). Au mai fost „Bazarul visurilor”, „Dragoste într-o zi ploioasă”, „Un bilet pt Paris”.

 10. Am citit ‘Înainte să te cunosc’, ‘După ce te-am pierdut’, ‘Eu și totuși alta’, ‘Ultima scrisoare de dragoste’ și ‘Darul stelelor’. Este una dintre autoarele mele preferate, mă mai așteaptă în bibliotecă și alte cărți scrise de ea. ❤️

 11. Știu ca accepți doar un comentariu, am dat „publica” din greșeală. Am mai citit „Silver bay”, „Un bărbat și o femeie”, „Un căutarea unui destin” și ultima, citita de curând, „Darul stelelor”. Asa cum am spus, am citit toate cărțile autoarei care au fost traduse la noi.

 12. Inainte sa te cunosc
  Dupa ce te-am pierdut
  Eu si totusi alta
  Fata pe care ai lasat-o in urma

 13. Am citit: Fata pe care ai lăsat- o în urmă, Înainte să te cunosc, Ultima scrisoare de dragoste, Dragoste într- o zi ploioasă. Particip!

 14. Am citit Inainte sa te cunosc, Dupa ce te-am pierdut si Eu si totusi alta! Frumoase si captivante.

 15. Hello! Am citit „Înainte sã te cunosc” ( „Me before you”), asta dupã ce am vazut filmul cu acelaşi nume.

 16. Inainte sa te cunosc
  Dupa ce te-am pierdut
  Eu si totusi alta
  Un barbat si o femeie
  Silver Bay
  Ultima scrisoare de dragoste
  Sunt fana Jojo Moyes 😉

 17. Am citit cateva carti scris de Jojo Moyes, însă imi doresc sa citesc cat mai multe carti de această autoare. Am citit trilogia ” Înainte să te cunosc” si ” Dragoste într-o zi ploioasa”.

 18. Fata pe care ai lăsat-o în urmă
  Înainte să te cunosc
  După ce te-am pierdut
  Eu și totuși alta

 19. Am citit „Înainte să te cunosc”, „După ce te-am pierdut „, „Eu, și totuși alta”, „Silver Bay”

 20. Da.
  Carti citite: „Inainte sa te cunosc”, „După ce te-am cunoscut”, „Eu si totuși alta”,” Un bilet spre Paris”.

 21. Am citit cărțile : „Inainte sa te cunosc”, „Dupa ce te-am pierdut” si „Eu, si totusi alta”. 😊

 22. Nu am avut inca ocazia sa citesc o carte scrisa de Jojo Moyes, insa as vrea sa citesc in viitorul apropiat! 😻

 23. Before you – Este una dintre cele mai frumoase cartii citite.

  Multumesc! Succes tuturor.

 24. Da, am citit următoarele cărți: Înainte să te cunosc, După ce te-am pierdut, Eu și totuși alta, Un bilet pentru Paris

 25. Ultima scrisoare de dragoste
  Inainte sa te cunosc
  Dupa ce te-am pierdut
  Un barbat si o femeie
  Silver bay
  Darul stelelor
  Eu, si totusi alta
  In cautarea unui destin
  Un bilet pentru Paris
  Fata pe care ai lasat-o in urma
  Bazarul visurilor

 26. Carti citite de Jojo Moyes: Înainte să te cunosc; După ce te-am pierdut; Eu, si totusi alta; Un bilet pentru Paris; Ultima scrisoare de dragoste; Silver Bay; Un bărbat și o femeie; În căutarea unui destin; Bazarul visurilor.

 27. Particip!!Am citit :Înainte sa te cunosc! O femeie si un bărbat !!Ultima scrisoare de dragoste !!❤️

 28. Încă nu am citit nicio carte,dar anul acesta mi-am propus sa citesc aceasta autoare!

 29. Particip
  Am citit seria „Înainte sa te cunosc”, „Ultima scrisoare de dragoste” și „Silver Bay”.

 30. Am citit trilogia ” Înainte să te cunosc” si ” Dragoste într-o zi ploioasa”.

 31. Primul roman scris de Jojo Moyes, pe care l-am citit acum câțiva ani, a fost ”Ultima scrisoare de dragoste”. Urmare intensei campanii de marketing a Editurii Litera, am continuat cu ”Înainte sa te cunosc”, ”După ce te-am pierdut” ”Eu, și totuși alta”, ”În căutarea unui destin”, ”Un bilet pentru Paris” și, preferatul meu, ”Fata pe care ai lăsat-o în urmă.”

 32. Din păcate nu am citit până acum. Imi doresc pentrucă aud doar cuvinte de laudă despre autoare.

 33. Am citit „Înainte să te cunosc”, „După ce te-am pierdut”, „Eu, și totuși alta”, „Un bărbat și o femeie”.

 34. Am citit „Inainte sa te cunosc”, „Dupa ce te-am pierdut” si „Ultima scrisoare de dragoste”.

 35. Am citit: Înainte sa te cunosc, Dupa ce te-am pierdut, fata pe care ai lasat-o in urma, Eu si totusi alta

 36. Am citit 2 din cărțile scrise de ea. Fata pe care ai lasat-o în urma nu am putut să o las din mâna până nu am ajuns la sfârșit:)

 37. Da, am citit: Inainte sa te cunosc, Dupa ce te-am pierdut, Eu si totusi alta, Ultima scrisoare de dragoste.

 38. Am citit de la autoare seria “Inainte sa te cunosc”, “Ultima scrisoare de dragoste” si “Jertfa iubirii”

 39. Am citit doar cartea inainte sa te cunosc. Intre timp au aparut si celelalte doua din serie si le-am achizitionat dar inca nu am apucat sa le citesc. As dori sa recitesc primul volum intai.

 40. Nu am citit nicio carte de-a lui Jojo Moyens . De mult timp vreau sa citesc o carte scrisă de dânsa , dar nu am avut ocazia..

 41. Am citit: ” Înainte sa te cunosc”, „După ce te-am cunoscut”, „Ultima scrisoare de dragoste”, „Fata pa care ai lăsat-o in urmă”.

 42. Da, am citit mai multe carti scrise de Jojo Moyes: Inainte sa te cunosc, Fata pe care ai lasat-o in urma, Silver Bay, Ultima scrisoare de dragoste, Un bilet pentru Paris. Toate foarte frumoase 🙂

 43. Am citit „Ultima scrisoare de dragoste”. Are un stil foarte plăcut, mi-ar plăcea să mai citesc cărți scrise de ea 🙂

 44. Am citit:Înainte sa te cunosc, Un bărbat și o femeie, Fata pe care ai lăsat-o în urma, Ultima scrisoare de dragoste, Silver bay, Dragoste într-o zi ploioasa,După ce te-am pierdut, Bazarul visurilor

 45. Ultima scrisoare de dragoste, Inainte sa te cunosc, Dupa ce te-am pierdut, Un barbat si o femeie, Dragoste intr-o zi ploioasa, Bazarul visurilor, Fata pe care ai lasat-o in urma, , Silver Bay, Eu si totusi alta, In cautarea unui destin, Un bilet pentru Paris, Darul stelelor, In cautarea unui destin

 46. Am citit trei pana acum („Inainte sa te cunosc”, „Dupa ce te-am pierdut”, „Eu, si totusi alta”), dar am in biblioteca inca alte patru, care asteapta sa fie citite („Dragoste intr-o zi ploioasa”, „Un bilet pentru Paris”, „In cautarea unui destin” si „Silver Bay”). 🙂

 47. Da am citit Darul stelelor. Un barbat si o femeie. Bazarul visurilor. Dragoste într-o zi ploioasă. Ultima scrisoare de dragoste .in cautarea unui destin .fata pe care ai lăsat-o în urma

 48. Am citit seria „Înainte să te cunosc” și mi-a plăcut mult, dar mai impresionată am rămas de „Un bărbat și o femeie”. <3

 49. Am citit carti de Jojo, am citit Un barbat si o femie, Inainte sa te cunosc impreuna cu celelalte doua volume si as mai vrea sa citesc cateva.

 50. „Înainte să te cunosc“,” După ce te-am pierdut”, „Fata pe care ai lăsat-o în urmă”

 51. Da, am citit: Inainte sa te cunosc, Dupa ce te-am pierdut, Eu si totusi alta, Silver Bay, Fata pe care ai lasat-o in urma si Ultima scrisoare de dragoste

 52. „Un bilet pentru paris” „Dragoste intr’o zi ploioasă ” Bazarul visurilor” „Silver bay” „Ultima scrisoare de dragoste”

 53. Am citit : Inainte sa te cunosc, Dupa ce te-am pierdut, Eu si totusi alta, ultima scrisoare de dragoste, fata pe care ai lasat-o in urma. Imi place enorm cum scrie.

 54. Particip. Am citit Ultima scrisoare de dragoste, Un bilet la Paris, Un bărbat și o femeie.

 55. Am citit : Înainte sa te cunosc, După ce te-am pierdut, Eu, și totuși alta, În căutarea unui destin, Un bărbat și o femeie, Silver Bay, Un bilet pentru Paris, Darul stelelor

 56. Moyes evocă elegant barierele pe care le pune trecerea timpului și farmecele uneori depășite ale stațiunilor de pe litoral. Am citit „Inainte sa te cunosc”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *