Avem de oferit două exemplare ale cărții Vara în care te-am întalnit de Jojo Moyes , pe care o veți putea găsi săptămâna viitoare la chioșcurile de ziare.

Cum poți câștiga cartea?

lasă un comentariu mai jos, menționând dacă ați citit cărți scrie de Jojo Moyes și care sunt acestea.

Condiții : 

prin participare sunteți de acord să vă prelucrăm datele personale, altfel nu avem cum să vă expediem premiile (ne dorim că totul să decurgă ok, așa că avem rugămintea să ne confirmați prin email primirea coletului)

1 singur comentariu per utilizator / ip / adresă livrare

ultima înscriere acceptată : 17 ianuarie 2020 – ora 13.40 

premiu nerevendicat în 5 zile de la extragere va fi pierdut.

Extragere și expediere :

extragerea se face prin random.org iar înregistrarea va fi urcată pe youtube.

expedierea la maximum 30 de zile de la începerea concursului (fie prin poșta română, fie prin curier – încercăm cât mai rapid)

179 de comentarii la „Concurs : câștigă cartea Vara în care te-am întalnit de Jojo Moyes”
  1. Am citit trei pana acum („Inainte sa te cunosc”, „Dupa ce te-am pierdut”, „Eu, si totusi alta”), dar am in biblioteca inca alte patru, care asteapta sa fie citite („Dragoste intr-o zi ploioasa”, „Un bilet pentru Paris”, „In cautarea unui destin” si „Silver Bay”). 🙂

  2. Da am citit Darul stelelor. Un barbat si o femeie. Bazarul visurilor. Dragoste într-o zi ploioasă. Ultima scrisoare de dragoste .in cautarea unui destin .fata pe care ai lăsat-o în urma

  3. Fata pe care ai lasat-o in urma, este cartea mea preferata si ultima scrisoare de dragoste

  4. Am citit seria „Înainte să te cunosc” și mi-a plăcut mult, dar mai impresionată am rămas de „Un bărbat și o femeie”. <3

  5. Am citit carti de Jojo, am citit Un barbat si o femie, Inainte sa te cunosc impreuna cu celelalte doua volume si as mai vrea sa citesc cateva.

  6. „Înainte să te cunosc“,” După ce te-am pierdut”, „Fata pe care ai lăsat-o în urmă”

  7. Da, am citit: Inainte sa te cunosc, Dupa ce te-am pierdut, Eu si totusi alta, Silver Bay, Fata pe care ai lasat-o in urma si Ultima scrisoare de dragoste

  8. „Un bilet pentru paris” „Dragoste intr’o zi ploioasă ” Bazarul visurilor” „Silver bay” „Ultima scrisoare de dragoste”

  9. Am citit : Inainte sa te cunosc, Dupa ce te-am pierdut, Eu si totusi alta, ultima scrisoare de dragoste, fata pe care ai lasat-o in urma. Imi place enorm cum scrie.

  10. Particip. Am citit Ultima scrisoare de dragoste, Un bilet la Paris, Un bărbat și o femeie.

  11. Am citit : Înainte sa te cunosc, După ce te-am pierdut, Eu, și totuși alta, În căutarea unui destin, Un bărbat și o femeie, Silver Bay, Un bilet pentru Paris, Darul stelelor

  12. Moyes evocă elegant barierele pe care le pune trecerea timpului și farmecele uneori depășite ale stațiunilor de pe litoral. Am citit „Inainte sa te cunosc”.

  13. Am citit aproape toate cărțile autoarei, începând cu jertfa iubirii. Mai trebuie să le citesc pe ultimele trei apărute. Jojo Moyes scrie cărți minunate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *