Libertatea : Vara în care te-am întâlnit de Jojo Moyes – 21 ianuarie 2020

Marți, 21 ianuarie 2020, la chioșcurile de ziare vom putea găsi cartea Vara în care te-am întâlnit de Jojo Moyes.

Colecția Blue Moon a editurii Litera.

Preț la chioșcuri : 24.99 lei. PROMO.

Descrierea cărții :

În anii ’50, Merham era un orășel adormit de pe litoralul englezesc, unde nu se întâmpla niciodată nimic interesant. Cel puțin, așa îl vedeau Lottie și Celia, fetele familiei Holden, care ținea la statutul respectabil în comunitate. Dar cele două tinere nu-și doreau decât să plece în explorare și să-și trăiască viața.

Așa că, atunci când un grup de artiști nomazi se mută în casa numită Arcadia, o frumoasă clădire Art Decó aflată chiar pe malul mării, Lottie și Celia sunt tentate de stilul de viață boem al acestora. Dar întâmplările din casă au consecințe tragice și pe termen lung pentru toți cei implicați.

După aproape 50 de ani, Arcadia este renovată și stârnește din nou resentimentele localnicilor mai în vârstă. Casa se reîntoarce la viață, iar secretele îngropate în ea timp de o jumătate de veac îi fac pe protagoniști să-și pună întrebarea dacă poți să-ți lași cu adevărat trecutul în urmă.

„Un roman care pulsează de romantism, intrigă și trădare.“ – Woman & Home

„Moyes evocă elegant barierele pe care le pune trecerea timpului și farmecele uneori depășite ale stațiunilor de pe litoral.“ – Good Housekeeping

„… iși gestionează cu îndemanare acțiunea complicată, explorează cu stil dinamica diferită a familiilor, iar tonul grijuliu și luminos fac din acest roman o lectură încântătoare.“ – Publishers Weekly

3 thoughts to “Libertatea : Vara în care te-am întâlnit de Jojo Moyes – 21 ianuarie 2020”

  1. Cartea apare in 21 ianuarie, cum e anuntata in titlu, sau in 14 ianuarie, cum e advertizata in cuprins?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *