Libertatea : seria de cărți Cvartetul mireselor de Nora Roberts (august – septembrie 2019)

În perioada august – septembrie 2019, la chioșcurile de ziare vom putea găsi cele patru volume ale seriei Cvartetul mireselor de Nora Roberts.

Fiecare volum din Cvartetul mireselor a intrat direct pe primul loc în topul New York Times al celor mai bine vândute cărți.

Prețul unei cărți : 19.99 lei. PROMO.

Apariție săptămânală :

  1. Vis în alb de Nora Roberts – 29 august 2019
  2. Parfumul iubirii de Nora Roberts – 5 septembrie 2019
  3. Trăiește clipa de Nora Roberts – 12 septembrie 2019
  4. Fericiți pentru totdeauna de Nora Roberts – 19 septembrie 2019

Câteva detalii despre cărți :

Vis în alb de Nora Roberts

Parker, Emma, Laurel și Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunți magnifice în curtea din spatele casei, acum lucrează toate la Vows, propria companie din Connecticut specializată în organizarea de nunți.

Deși implicată într-o afacere care presupune o dragoste ca-n povești, Mackensie „Mac“ Elliot nu are deloc încredere în ideea de „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți“, părinții ei fiind dovada vie că dragostea nu durează la nesfârșit.

Tatăl ei și-a înlocuit prima familie cu a doua, iar mama îi solicită mereu atenție și bani. Întâlnirea cu Carter Maguire, un profesor de engleză fidel și mult prea previzibil, cu ochelari și cu un ciudat simț al umorului, îi va schimba viața exact când se așteaptă mai puțin – căci, de data asta, nu poate fi vorba doar de o simplă aventură trecătoare. Cu ajutorul lui Carter, dar și al celor trei prietene ale sale, Mac va învăța să creadă că fericirea nu este neapărat efemeră.

„Un roman absolut încântător… o adevărată sărbătoare a puterii prieteniei și iubirii“ – Booklist

Parfumul iubirii de Nora Roberts

Jack Cooke provine dintr-o familie destrămată, iar escapadele frecvente ale tatălui său l-au făcut reticent la tot ce înseamnă relație de durată. În plus, este atât de apropiat de fetele de la Vows încât sunt practic o familie.

Totuși, arhitectul trebuie să recunoască faptul că sentimentele lui pentru Emma nu pot fi deloc calificate ca fiind doar „prietenești”. Iar când Emma îi răspunde cu o pasiune egală, lucrurile se complică la Vows. Jack nu se pricepe să-și asume angajamente sentimentale…

Emma visează la iubirea veșnică… Așa că, dacă cei doi vor să fie împreună, vor fi nevoiți să aibă încredere în povestea lor – și în propriile inimi…

„Cu spiritul ei subtil și flerul pentru personaje realiste și complexe, Nora Roberts oferă un al doilea volum extrem de antrenant din Cvartetul mireselor.” – Booklist

Trăiește clipa de Nora Roberts 

Laurel McBane este pasionată de arta culinară și creează cele mai extravagante și mai strălucitoare torturi și deserturi, tușa finală a unei nunți perfecte, așa cum sunt cele organizate de cele patru prietene pentru clienții lor.

Cât despre dragoste, crede în ea doar în teorie, căci este mult prea modestă ca să-și închipuie că poate avea parte de ea. Mai ales că este atrasă de tipul de bărbat puternic și inteligent, exact așa cum este Delaney Brown, fratele lui Parker, de care Laurel este îndrăgostită în secret încă din copilărie. Iar Del se poartă cu ea atât de protector și de drăguț, încât Laurel nu crede că ar putea să depășească vreodată granița prieteniei. Dar, când temperamentul ei se dezlănțuie și o aduce în brațele lui într-un sărut pătimaș, Laurel va trebui să-și învingă temerile adânc înrădăcinate din propria minte și să transforme clipa de pasiune într-o eternitate de iubire.

”Încă o dovadă că flerul Norei Roberts pentru crearea unor cupluri adorabile este imposibil de negat. ”– Publishers Weekly

Fericiți pentru totdeauna de Nora Roberts 

Malcolm Kavanaugh, un mecanic auto sexy și rebel, iubește să descopere modul cum funcționează orice lucru – iar Parker reprezintă pentru el o provocare. Când sunt împreună, între ei sar scântei de pasiune.

Amândoi însă sunt conștienți că pasul de la un flirt incendiar la o relație serioasă este unul foarte important. Și, deși în afaceri Parker a considerat mereu că merită să-și asume riscuri, nu știe dacă ar putea să își riște și inima. Din fericire, Malcolm este pregătit să îi demonstreze că viața este prea scurtă ca să nu fie trăită la maximum.

”O adevărată regină a romanelor de dragoste, Nora Roberts își încheie seria cu o altă poveste delicios de sexy și încântător de amuzantă, care celebrează importanța dragostei, a prieteniei și a familiei în viața oricărei femei.” – Publishers Weekly

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *