Libertatea : Vis în alb de Nora Roberts – 29 august 2019

Joi, 29 august 2019, la chioșcurile de ziare se va putea găsi cartea Vis în alb de Nora Roberts, volumul 1 din Cvartetul mireselor.

Preț carte : 19.99 lei.

Descrierea cărții :

Parker, Emma, Laurel și Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunți magnifice în curtea din spatele casei, acum lucrează toate la Vows, propria companie din Connecticut specializată în organizarea de nunți. Deși implicată într-o afacere care presupune o dragoste ca-n povești, Mackensie „Mac“ Elliot nu are deloc încredere în ideea de „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți“, părinții ei fiind dovada vie că dragostea nu durează la nesfârșit.

Tatăl ei și-a înlocuit prima familie cu a doua, iar mama îi solicită mereu atenție și bani. Întâlnirea cu Carter Maguire, un profesor de engleză fidel și mult prea previzibil, cu ochelari și cu un ciudat simț al umorului, îi va schimba viața exact când se așteaptă mai puțin – căci, de data asta, nu poate fi vorba doar de o simplă aventură trecătoare.

Cu ajutorul lui Carter, dar și al celor trei prietene ale sale, Mac va învăța să creadă că fericirea nu este neapărat efemeră.

La chioșcuri vom găsi și celelalte cărți ale seriei Cvartetul mireselor : 

  • Parfumul iubirii de Nora Roberts – 5 septembrie 2019
  • Trăiește clipa de Nora Roberts – 12 septembrie 2019
  • Fericiți pentru totdeauna de Nora Roberts – 19 septembrie 2019

INFO : Alte cărți de Nora Roberts pot fi cumpărate de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *