Violoncelistul din Sarajevo de Steven Galloway + livrare acasă = 9.98 lei

O poveste palpitantă într-un Sarajevo asediat.

Patru oameni încearcă sp supraviețuiască într-un oraș devastat de război. Patru destine se împletesc într-un univers haotic. De la fereastra sa, un violoncelist vede cum douăzeci și doi dintre prietenii și vecinii lui sunt uciși de un obuz. Într-un act de sfidare, omul iși făgăduiește să cânte douăzeci și două de zile, în memoria lor, acolo unde a avut loc atacul.

Altundeva, tânărul Kenan iți riscă viața în căutare de apă pentru familia lui. Dragan vinde pâine în schimbul unui adăpost. O tânără femeie lunetist, poreclită Săgeata, împușcă soldați și îl apără pe muzician cu propria ei viață. În tot acest timp, violoncelistul cântă.

Un roman cu o forță și o intensitate incredibilă, o mărturie a dăinuirii într-un timp al terorii și al suferinței, Violoncelistul din Sarajevo explorează căile prin care războiul poate schimba propria noastră definiție a umanității și dezvăluie felul în care banalul ritual cotidian al vieții poate fi o formă de rezistență.

Cartea poate fi găsită aici.

Livrare acasă aplicând acest voucher. Se va plăti 0.99 lei taxa de procesare a comenzii, care a fost deja adăugată în prețul de 9.98 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *