Voucher Elefant.ro : transport gratuit acasă la orice valoare a comenzii (februarie – martie 2019)

Important de știut : dacă ați mai folosit în trecut acest voucher, veți primi eroarea “voucherul a mai fost folosit”. Alternativă : alt cont din familie pe care nu ați folosit deja voucherul.

Folosind voucherul de mai jos vă puteți bucura de transport gratuit până acasa la orice valoare a comenzii Elefant (prin curier rapid).

Veți plăti 0.99 lei pentru pentru ambalarea coletului.

Promoția poate fi revendicată printr-un click pe acest link.

Dând click pe banner-ul de mai jos, acesta va dispărea, afișând codul de reducere (totodata va fi deschis și site-ul participant în altă fereastra a programului de explorare pe internet. un video explicativ aveți aici)

12 thoughts to “Voucher Elefant.ro : transport gratuit acasă la orice valoare a comenzii (februarie – martie 2019)”

  1. De fapt, codul promotional „gratis” se aplica pentru comenzi mai mari de 59.99 lei si nu la orice valoare a comenzii!

  2. @Anca ati dat click pe banner? Sub el nu e scris gratis, ci e un voucher care merge la orice valoare a comenzii. Gratis are limitare, nu si cel din articolul nostru. Rog verificati.

  3. Aveti dreptate, exista un alt voucher, dar care nu apare pe elefant.ro. Pe site imi aparea „gratis” la comenzi de 59.99 lei…

  4. Voucher-ul functioneaza, am plasat o comanda si eu. In pagina de comanda nu trebuie decat sa adaugati voucher-ul de sub banner si veti beneficia de transport gratuit la orice comanda 🙂

  5. De mentionat ca voucher-ul e valabil si pentru optiunea cu ridicare personala, se plateste doar taxa de procesare de 0,99lei.

  6. Pot plasa o singura comanda folosind acest voucher. daca am dat deja o comanda zilele trecute, dar as vrea sa dau si azi una beneficiind de transport gratuit ce as putea face?

  7. @Ancuta Madularescu testat acum si functioneaza. Daca l-ati mai folosit in trecut, la aplicarea voucherului veti primi eroarea “voucherul a mai fost folost”. Incercati-l pe un cont pe care nu l-ati mai folosit in trecut si va functiona cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *