Barbati care urasc femeile. Millennium 1 de Stieg Larsson + livrare acasa = 19.98 lei

Mikael Blomkvist, un jurnalist căzut în dizgrație, este angajat să facă investigații asupra unui caz neobișnuit. Însă când acesta face legătura între dispariția Harrietei și un lanț de crime terifiante, săvârșite cu 40 de ani în urmă, misiunea lui devine imposibil de finalizat fără ajutorul unui asistent.

Lisbeth Salander, o tânară de 24 de ani, cu o înfățisare de hacker și o inteligență de geniu, pare a fi candidatul perfect pentru această pozitie. Neobișnuiții parteneri descoperă un fir ce îi conduce spre un secret încredibil, care îi aruncă în plasa corupției de la cel mai înalt nivel.

Jurnalist suedez, Stieg Larsson a murit în 2004, în mod neașteptat, în urma unei crize cardiace, la vârsta de 50 de ani, imediat după ce apucase să-i predea editorului său Millennium, o serie de trei romane, însumând 1935 de pagini. Millennium a devenit între timp un fenomen editorial. În țările nordice, „nicio carte în afară de Biblie nu a mai înregistrat astfel de vânzări!“

Cartea poate fi găsită aici.

Livrare acasă aplicând acest voucher. Se va plăti 0.99 lei taxa de procesare a comenzii, care a fost deja adăugată în prețul de 19.98 lei.

2 thoughts to “Barbati care urasc femeile. Millennium 1 de Stieg Larsson + livrare acasa = 19.98 lei”

  1. am incercat sa folosesc codul, dar imi spune ca a mai fost folosit, probabil se poate folosi o singura data.. 🙁 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *