Libertatea : Cu tine în depărtare de Carla Guelfenbein – 6 februarie 2019

PROMO : 50% reducere + transport gratuit la mii de cărți (15 - 16 septembrie 2021)

Mâine, 6 februarie 2019, în colecția Carte pentru toți de la Libertatea va fi publicată cartea Cu tine în depărtare de Carla Guelfenbein.

Preț la chioșcuri : 17.99 lei.

Descrierea cărții : 

Emilia, o studentă de origine chiliană din Franţa, sosește la Santiago pentru a studia opera misterioasei scriitoare Vera Sigall. La scurtă vreme după ce face cunoștință cu ea, Vera suferă un accident bizar în urma căruia rămâne în comă. În timp ce îi așteaptă refacerea în spital, Emilia îl cunoaște pe Daniel, un vecin și bun prieten al scriitoarei care bănuiește că Vera a căzut pe scări nu accidental, ci împinsă de o mână criminală.

Căutarea adevărului va fi marcată de false indicii și de descoperiri neașteptate, căci lucrurile care ies la lumină și se dovedesc hotărâtoare pentru soarta Emiliei și a lui Daniel nu sunt ceea ce ei se așteptau să găsească.

Desfășurarea evenimentelor va revela identitatea reală a tuturor personajelor și raporturile dintre ele, punând în același timp în discuție problema creatorului de geniu în relația sa cu lumea, a legăturilor de familie și a dragostei care-i unește și-i desparte pe oameni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *