Adevărul : două cărți din seria „Fracurile negre” – 22 august 2018

Mâine, 22 august 2018, ziarul Adevărul poate fi cumpărat la pachet cu două carti din seria „Fracurile negre” de Paul Feval :

  • Arma nevăzută de Paul Feval

Acţiunea se concentrează pe lupta pe care o duce tânărul magistrat Remy d’Arx împotriva Fracurilor Negre, conduse personal de colonelul Bozzo.

Pentru a-l învinge pe Remy d’Arx, colonelul foloseşte „arma nevăzută”, o armă psihologică: îl face să se îndrăgostească de Fleurette, o tânără cu origine necunoscută, crescută printre circari, care nutreşte sentimente filiale faţă de dresoarea Léocadie Samayoux, numită mama Léo.

  • Mama Leo de Paul Feval

Léocadie Samayoux o ajută pe Valentine, o tânără crescută la circ faţă de care nutreşte sentimente materne, să continue opera fratelui ei, Remy d’Arx, de identificare şi pedepsire a Fracurilor Negre, conduse de Tatăl-Tuturor.

În acelaşi timp, Valentine, mama Léo şi Échalot, un prieten al acesteia, încearcă prin orice mijloace eliberarea din închisoare a iubitului fetei, care a fost acuzat de o crimă comisă de Fracurile Negre. Citeste mai mult: adev.ro/pdt334

Preț ziar + 1 carte : 9.99 lei.

Pe 8 august 2018 au apărut primele trei cărți ale seriei.

PROMO.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *