Adevărul : primele trei cărți ale seriei „Fracurile negre” – 8 august 2018

Mâine, 8 august 2018, la chioșcurile de ziare veți putea găsi ziarul Adevărul împreună cu primele trei cărți ale seriei „Fracurile negre” de Paul Feval

  • Brasarda cu nestemate de Paul Feval :

Iunie 1825. Fracurile Negre, organizaţie criminală condusă de Lecoq, mâna dreaptă a colonelului Bozzo-Corona, pun la cale jefuirea casei de bani a bancherului Bancelle, alcătuind un plan complicat menit să inducă în eroare justiţia şi s-o pună pe urmele unui ţap ispăşitor, manevră care constituie modalitatea de lucru obişnuită a acestei organizaţii. Ţapul ispăşitor este André Maynotte, un armurier care trăieşte la Caen cu fermecătoarea sa soţie Julie şi cu bebeluşul lor. Simplu, onest şi muncitor, el se bucură de fericirea conjugală până când această lovitură neaşteptată îi distruge liniştea. André este condamnat şi aruncat în închisoare, în timp ce Julie reuşeşte să fugă.

  • Inimă de oțel de Paul Feval :

Vă prezintă ascensiunea criminală a frumoasei aventuriere Marguerite Sadoulas, supranumită Margareta de Burgundia, devenită contesă de Clare şi unul dintre principalii conducători ai Fracurilor Negre, precum şi lupta tânărului Roland de Clare, moştenitorul legitim al averii şi al numelui Clare, pentru a-şi regăsi moştenirea, dorită cu ardoare de către Fracurile Negre, şi propria identitate.

  • Strada Jerusalem de Paul Feval : 

Vă aduce în prim plan tentativele criminale ale Fracurilor Negre împotriva familiei Champmas şi a bogatei, dar avarei ţărănci Mathurine Goret. Ispita, în ambele cazuri, este „falsul Ludovic al XVII-lea”, rol deţinut în rândul Fracurilor Negre de mai multe personaje, în mod succesiv. În acest volum, cel căruia i se spune domnul Nicolas o seduce mai întâi pe Ysole de Champmas, fiica nelegitimă a generalului de Champmas, şi se foloseşte de complicitatea ei involuntară pentru a încerca s-o omoare pe fiica cea mică a acestuia, Suavita.

Colecția a mai fost la chioșcuri, în 2016, la Libertatea.

Preț ziar + 1 carte : 9.99 lei (14.99 lei la Libertatea, în 2016)

PROMO.

PS. Foarte posibil ca și restul volumelor să apară cu ziarul Adevărul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *