Libertatea : volumele 5-7 ale seriei „Ultimul regat” de Bernard Cornwell. Din 20 iunie 2018

Volumele lipsă pot fi cumpărate de aici sau de aici.

Ziarul Libertatea și editura Litera vor continua seria de cărți Ultimul regat / Poveștile saxone de Bernard Cornwell cu volumele 5-7 (primele patru volume pot fi cumpărate cu reducere de aici).

Prețul unei cărți va fi de 19.99 lei, apariție săptămânală : 

  • Ținutul în flăcări de Bernard Cornwell – 20 iunie 2018

Este omul de incredere al regelui Alfred. A castigat bogatii, si-a adus alaturi oameni loiali si o sotie iubitoare. Dar viata lui Uhtred este marcata de tradare si tragedie. Aflat in suferinta, Alfred ii cere lui Uhtred sa jure loialitate fata de fiul si mostenitorul sau Edward. Uhtred va fi nevoi asadar sa apere din nou crestinatatea intr-o batalie in care sa zdrobeasca puterea crescanda a infricosatorilor danezi. Astfel, el intalneste o femei mai periculoasa decat orice razboinic, o ucigasa, o intriganta cu o putere intunecata asupra inimilor barbatilor : Skade …

  • Moartea regilor de Bernard Cornwell – 27 iunie 2018

Regele Alfred este pe moarte. Rivalii la succesiune sunt pe punctul de a distruge regatul. Tara pe care Alfred s-a straduit timp de treizeci de ani sa o cladeasca este pe cale sa se dezintegreze. Uhtred, omul de incredere al regelui, nascut northumbrian, dar crescut de saxoni, vrea mai mult decat orice sa lupte pentru a-si recapata mostenirea pierduta. Dar stie ca, daca va abandona cauza regelui, visul lui Alfred si viitorul natiunii engleze, e foarte probabil sa dispara.

  • Lordul păgân de Bernard Cornwell- 4 iulie 2018

Surghiunit de către Biserică, Uhtred navighează spre nord. Deşi bănuieşte că Cnut Spadă-Lungă, conducătorul vikingilor, îi va ataca din nou pe saxoni, Uhtred se îndreaptă spre Bebbanburg, temându-se că, dacă nu va acţiona acum, nu-şi va recăpăta niciodată dreptul de întâi născut.

Însă soarta lui Uhtred este legată de saxoni. De Æthelflaed, doamna din Mercia, şi de visul unui rege mort de a întemeia Anglia. Marile bătălii abia urmează, şi nimeni nu este mai priceput să le poarte decât Uhtred.

Din serie mai fac parte :

  • The Empty Throne de Bernard Cornwell – 2014
  • Warriors of the Storm de Bernard Cornwell – 2015
  • The Flame Bearer de Bernard Cornwell – 2016
  • War of the Wolf de Bernard Cornwell – ar trebui să fie publicată în 2018

PROMO.

3 thoughts to “Libertatea : volumele 5-7 ale seriei „Ultimul regat” de Bernard Cornwell. Din 20 iunie 2018”

  1. Cand e preconizata publicarea celorlalte trei? Pe primele 7 le-am „inghitit”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *