Update : al doilea set a fost lansat în luna noiembrie 2017

Eaglemoss a dat startul unei noi colecții la chioșcurile de ziare : Stăpânul inelelor (Lord of the Rings)- piese de șah.

Bătălia finală din „Stăpânul inelelor” este reînsuflețită într-o nouă serie originală de colecție, fiecare piesă de șah este diferită, turnată în plumb cu grijă la detalii și pictată manuală.

Ghidul personajelor ajută la întregirea colecției de șah „Stăpânul inelelor”.

Fiecare ghid de 12 pagini conține o descriere completă a personajului reprezentat de fiecare piesă de șah. De asemenea, sunt incluse date și imagini esențiale despre costum, arme, aliați și inamici, alături de informații utile despre istoria șahului și strategia șahistă. Ghidul este ilustrat cu imagini exclusive din filme, furnizate de New Line Cinema.

Apariție bilunară. Prețul pentru numărul 1 este promoțional – 9.90 lei. Numărul 2 costă 19.90 lei, iar numărul trei și următoarele – 34.90 lei.

Poze ale colecției aveți aici.

85 de comentarii la „Eaglemoss : Stăpânul inelelor (Lord of the Rings) – piese de șah. Începand cu august 2016”
  1. Eu am platit conform precizarilor facute de ei tabla de sah si ultimile 2 piese.
    Am primit piesele cu ultimul numar gresit.
    Telefoanele de contact sunt suspendate pentru neplata.
    Am senzatia ca am luat o mare clapa.
    Noile numere nu sunt trimise din alta parte? Revista arata altfel la ultimile numere.
    La e-mailuri nu mai raspund.
    Eu ii reclam la politie.

  2. Am trimis acum o saptamana plicul cu cele 32 de numere lipite ca sa pot achizitiona tabla de sah. Pana azi nu am primit niciun raspuns, cu toate ca pe talon am trecut si numarul de telefon si emailul. Sincer sa fiu, aveam o vaga banuiala ca se va intampla asta si chiar nu-mi convine
    sa-mi fi pierdut timpul cu decupatul si lipitul numerelor (unde mai pui ca unul era dublat, a fost tiparit gresit) in stilul ateliere harniciei!

  3. Buna seara! Eu am trimis o copie a hartiei cu jaloane,am platit 139 de lei si am mentionat la plata pentru ce platesc si in 28 de zile a venit tabla.

  4. Escrocherie sau neseriozitate?
    Am colectionat 2 seturi de piese; pana la nr. 23 totul a mers (in general) bine. Apoi a inceput dezastrul. Desi am platit in avans de fiecare data, nr. 24 si 25 nu mi-au mai venit. I-am atentionat pe mail, mi-au raspuns: „nu stim ce s-a intamplat cu livrarea celor 2 numere, le vom trimite din nou”. Aceasta s-a intamplat in septembrie 2017. Nici in ziua de azi nu am primit cele 2 numere. La al 3-lea mail mi-au raspuns ca stocul este epuizat si, pana la refacerea acestuia imi propun sa-mi trimita nr. 26 si 27. Am mai asteptat 2 luni, nimic. La al 5-lea mail acelasi raspuns: „nr. 26 si 27 nu mai sunt pe stoc dar va trimitem nr. 28 si 29″. peste inca o luna am primit doar nr.29. Inca 2 mailuri la care am primit din nou raspunsul la care ma asteptam: nr. 28 nu mai este, vom reface stocul si v-il vom trimite”. Era decembrie. Din acel moment nu mi-au mai raspuns la nici un mail. Am ramas cu 2 seturi de piese incomplete! Imi lipsesc nr. 24, 25, 26, 27, 29, 30, 31, 32. Despre tabla de sah sau cutii nici nu mai vorbesc! Aceleasi raspunsuri in 2 peri de genul: probabil vor fi puse in vanzare la sfarsitul colectiei. Nici vorba de asa ceva, prima colectie s-a terminat de mult… Am ramas cu o gaura de peste 1000,-RON, ce sa fac cu o colectie din care lipsesc piese? Ca sa nu mai vorbesc de pierderea de timp… La Protectia Consumatorului degeaba te adresezi, iti cer contract, acte doveditoare. Am fost un fraier, de la chioscurile de ziare ar fi fost mai sigur. Si nici nu plateam in avans.

  5. Daca sunt persoane interesate sa isi completeze primul set din colectie su figurina corecta cu 5 rune a lui Saruman, pot sa fac acea figurina turnata din diferite materiale (elastica, semi-rigida, sau din gips). Nu pot sa garantez ca figurina o sa fie 100% cu cea originala dar se poate picta manual, are cele 5 rune si arata mult mai bine decat ce ne-a bagat pe gat Eaglemoss.
    Copia este facuta 1-1 dupa figurina originala ce trebuia sa fie in numarul 32.
    Pentru detalii sau poze, puteti sa imi scrieti la adresa: el_steinu@yahoo.com

  6. Am primit si eu tabla de sah. A durat aproape 2 luni de cand am platit pana am primit-o. Am trimis prin posta talonul completat. Nu am schimbat regele de negru cu Saruman. Imi place mai mult Spectrul. Plus ca este foarte bine facut Spectrul meu. Este grea piesa 🙂

  7. Salutare !
    Am comandat tabla de sah (la reducere cu taloanele)…pe 14.03.2018 am facut plata si pe 30.04.2018 am primit coletul prin curier. Asadar puteti comanda fara teama, dar aveti de asteptat cam 1 luna si jumatate pana ajunge la voi. Asa s-a intamplat si cu piesele la abonament. Ajung la client, dar cu intarziere…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *