Am vrut să vin de ieri cu această informație, dar fiind 1 aprilie, nu am vrut să fie interpretată greșit.

Sunt vremuri grele, dar blogul își va continua activitatea!

Vom reveni în curând cu noi articole.

Mulțumim pentru valul de mesaje și reacții primite!

Dragi cititori și colecționari pasionați,

Cu inimă îndurerată și un nod în gât, vă scriu această rânduri de adio. Din păcate, am ajuns în momentul în care trebuie să vă anunț cu regret că acest blog își încheie activitatea. 

Împreună, am explorat lumea fascinantă a colecțiilor de inserturi, am adus în lumină comorile găsite în chioșcurile de ziare și am împărtășit bucuria descoperirii. Cu toate acestea, în ultimii ani, am simțit cum valurile schimbărilor economice au transformat această pasiune într-un lux inaccesibil pentru mulți. Scumpirile au crescut, iar această mică comunitate s-a diminuat.

Cuvintele nu pot exprima cât de mult vă apreciez pentru fiecare vizită, comentariu și împărtășire de experiențe. Ați fost cea mai frumoasă parte a acestei călătorii, iar contribuțiile voastre au adus blogul la viață.

Din păcate, veniturile blogului au ajuns într-un punct în care nu mai pot susține acest proiect în mod sustenabil. Este greu să iau această decizie, dar sper că înțelegeți că toate poveștile au un capitol final.

Vă mulțumesc din suflet pentru ani minunați de susținere și pasiune împărtășită. Cu recunoștință și tristețe în suflet, vă urez drum bun și sper că ne vom întâlni din nou în altă călătorie.

Cu drag, Colecționarul!

9 comentarii la „Adio! <span style="color: #ff0000;"><strong>Dar rămân cu voi :)</strong></span>”
 1. Mulțumim pentru că ați facut posibil ca acest blog să existe și să reziste in toată această perioadă. Vă dorim succes in demersurile viitoare!

 2. Multumiri pentru informatiile oferite de-a lungul timpului pe blog.

  Personal am renuntat aproape complet la achizitia de carti inserturi. Motivul pretul in crestere constanta dar si o anumita incorectitudine. La inceputuri Jurnalul, Adevarul etc scoteau carti valoroase la un pret atractiv, mai mic decat cel din librarii.
  In anii recenti, cartile cu ziarele erau deseori mai scumpe decat in librarie. Aceasta situatie am perceput-o ca pe o incorectitudine/lacomie a editurilor sau a ziarelor partenere. Mai ales ca la 2-3 luni dupa lansare pretul chiar scadea consistent.

  Revenind la blog pot spune ca fost o mina de informatii si au fost niste ani foarte frumosi in perioada de glorie a inserturilor. Practic de abia tineam pasul cu noutatile postate de administrator. Iar colegii de pe blog se ajutau cu raspunsuri referitoare la anumite inserturi.
  Asadar aprecieri pentru Colectionarul care a facut posibila existenta acestui site si pentru colegii de pe blog pentru activitatea de aici. Reamintesc ca incurajare vechea expresie : Vom fi iarasi ce-am fost si mai mult decat atat. Poate in alta situatie, cu alte conjuncturi lucrurile se vor lega din nou.
  Va doresc multa sanatate tuturor !

 3. Îmi pare rău că nu mai puteți continua, ați fost o adevărată wikipedia când venea vorba să aflu noutăți despre ce mai apare la chioșcurile de ziare. Mereu găseam orice informație la dvs pe blog. Mult succes în continuare în tot ceea ce veți întreprinde mai departe! Respect.
  Mai aveam multe de spus dar dl sawyer mai sus a expus lucrurile, pe care voiam să le expun și eu, mult mai bine și concins decât aș fi făcut-o eu.

 4. O veste tristă ! Nu intram foarte des , dar atunci cand intram era foarte intresant ! Vă doresc tot binele din lume și multă sanătate !

 5. Mulțumim foarte mult! Felicitări pentru implicare și dorința de a nu abandona! Respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *