NOU! După fenomenul OFF-CAMPUS, autoarea de romance contemporan a anului, Elle Kennedy, revine cu o nouă serie seducătoare și captivantă!

Bun venit la Academia privată Sandover!

RJ este un hacker rebel, care în ultimul an de liceu nu își dorește nimic altceva decât sa fie lăsat în pace. Fenn este fratele vitreg enervant de prietenos al lui RJ. Când părinții decid să îi trimită pe băieți la notoria academie Sandover, RJ își face rapid un plan de evadare. Dar acest plan nu o includea pe Sloane Trescott, „prințesa de gheață” a campusului.

Și RJ nu este singurul pe care îl așteaptă un semestru plin de provocări.

Casey Tresscott, sora mai mică a lui Sloane, și-a văzut viața dată peste cap odată cu accidentul de mașină care i-a afectat memoria. Neștiind care dintre prietenii ei a cauzat accidentul și în cine se mai poate încrede, Casey își caută consolarea în brațele lui Fenn, dar băiatul știe că dragostea lui o poate distruge. Și odată ce fata bună își va îmbrățișa latura rebelă, nu va mai fi cale de întoarcere.

Descoperă o poveste romantică, plină de umor, mister și intrigi, care o să îți astâmpere dorul pentru seriile Gossip Girl și Elite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *