Din a doua jumătate a lunii august 2023, în librăriile din România.

Este al patrulea volum al seriei Crave (primele trei volume pot fi găsite aici : Ardoare, Furie și Invidie).

Nimeni nu a scăpat nevătămat după ultima bătălie. Flint este supărat pe lume, Jaxon s-a transformat într-o ființă pe care Grace abia dacă o mai recunoaște, iar Hudson a ridicat un zid pe care perechea lui nu este sigură că va reuși să îl dărâme vreodată.

Războiul se apropie, iar Grace și prietenii ei nu sunt pregătiți pentru marea confruntare. Pentru a avea o șansă de a-l învinge pe maleficul Cyrus este nevoie de o armată, dar, mai întâi, tânăra trebuie să capete răspunsuri clare la niște întrebări spinoase despre propriii strămoși. Răspunsuri care ar putea dezvălui cine este adevăratul monstru.

Și asta chiar înseamnă ceva într-o lume plină de vampiri însetați de sânge și garguie nemuritoare în care se dă o luptă străveche între două zeități.

Nu există nicio garanție că va mai rămâne cineva în picioare la finalul luptei, dar, dacă Grace și aliații ei vor să salveze această lume, nu au de ales, iar adolescenta trebuie să-și accepte adevărata natură, inclusiv părțile de care se teme cel mai mult.

„Cu siguranță, a meritat să aștept acest volum, pentru că – la naiba! – fiecare pagină m-a ținut cu sufletul la gură.” BookishLove85

„Uau! Volumul acesta a fost dedicat reginei noastre gargui! Mi-au plăcut toate cărțile seriei, dar a patra e cireașa de pe tort!” GSwizzel Books

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *