Începând de marți, 9 mai 2023, la chioșcurile de ziare se poate găsi cartea Privighetoarea de Kristin Hannah, cel de-al 10-lea volum al colecției Dream books de la Libertatea și editura Litera.

Preț la chioșcurile de ziare : 24.99 lei (poate fi găsită și online la același preț).

CARTE VÂNDUTĂ ÎN PESTE 2 MILIOANE DE EXEMPLARE

Cu grație, curaj și o intuiție puternică, autoarea bestseller-ului Kristin Hannah surprinde panorama epică a celui de-al Doilea Război Mondial și luminează o parte intimă a istoriei, rareori văzută: războiul femeilor.

Privighetoarea spune povestea a două surori, separate de ani și experiență, de idealuri, pasiune și circumstanțe, fiecare dintre ele pornind pe propriul drum periculos spre supraviețuire, iubire și libertate în Franța ocupată de germani și devastată de război – un roman de o frumusețe sfâșietoare care celebrează rezistența spiritului uman și durabilitatea femeilor.

„Mi-a plăcut nespus Privighetoarea de Kristin Hannah, o scriitoare americană deosebit de talentată; personaje bine conturate, intrigă excepțională, emoții extraordinare, cine își poate dori mai mult de la un roman?“ Isabel Allende

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *