Cartea Viața mea în librăria Morisaki de Satoshi Yagisawa este disponibilă la precomandă, urmând ca livrarea să se facă din 7 februarie 2023.

În acest moment, din păcate nu se știe pentru cât timp, ne putem bucura de un preț promoțional : 44 lei (transport gratuit, plată ramburs la curier).

Prețul se obține prin aplicarea codului de reducere IANUARIE7.

Cartea poate fi găsită aici.

Detalii despre carte :

Jimbōchō, Tōkyō. Cartierul librăriilor și al anticariatelor, un veritabil paradis pentru cititorii pasionaţi. Un colț de lume liniștit și atemporal, aflat la numai câțiva pași de metrou și de marile clădiri moderne ale capitalei. Şiruri întregi de vitrine pline de cărți, noi sau la mâna a doua …

Tatako, o tânără câtuși de puțin interesată de lectură, se trezește brusc trăind printre munți de cărți gata oricând să se prăbușească și printre clienți enervanți, care o iau tot timpul la întrebări și îi citează scriitori necunoscuți ….

Printre discuțiile din ce în ce mai pătimașe despre literatura japoneză modernă ….Tatako va descoperi treptat un mod de a comunica și de a relaționa care pleacă de la cărți și ajunge la inimă și un stil de viață mai intim și mai autentic, fără teama de a spune ce gândești și de a lăsa în urmă trecutul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *