Recomandare : 4 cărți RAO din 2022

Mai jos veți putea găsi 4 cărți RAO  din 2022 pe care nu trebuie să le ratezi în acest început de an :

1. Fetele din rezistență de Jennifer Chiaverini

Jennifer Chiaverini duce romanul despre cel de-Al Doilea Război Mondial la un nivel superior prin povestea unei strălucite absolvente de facultate din Wisconsin care se căsătorește cu un promițător economist german. Stabilindu-se în Berlinul anilor ’30, Mildred iși dă seama în curând ce pericol reprezintă Hitler și nazismul în ascensiune și formează o celulă de rezistență, pentru a strânge informații despre regimul politic. – West Virginia News

2. A fost odată o inimă frântă de Stephanie Garber

E un roman despre dragoste și blesteme, dar și despre limitele pe care oamenii sunt dispuși să le depășească pentru a obține ceea ce iși doresc.

O poveste plină de imaginație în care dragostea adevărată și săruturile mortale coexistă. – Kerri Maniscalco

3. Ruinele timpului de John Boyne

Continuarea bestsellerului internațional Băiatul cu pijamale în dungi, aceasta este o poveste devastatoare despre Gretel, o femeie care trebuie să se confrunte cu păcatele propriului trecut teribil și cu un prezent în care nu este niciodată prea târziu pentru curaj.

4. Noroc chior de Rosa Montero

Este o poveste captivantă despre dilemele care ne apasă, care plasează în prim plan capacitatea umană de reinventare, precum și linia fină care desparte iubirea de ură.

One thought to “Recomandare : 4 cărți RAO din 2022”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *