La chioșcurile de ziare : cărțile Lira și Alma – octombrie 2022

În luna octombrie 2022, la chioșcurile de ziare veți putea găsi următoarele cărți Lira (19.99 lei fiecare) :

O astfel de noapte de Julia Quinn – 7 octombrie 2022

Al doilea volum al cvartetului „Smythe Smith”, după O BUCĂȚICĂ DE PARADIS

Poate că Anne Wynter nu este cine spune, dar se descurcă bine ca guvernantă. După ani în care s-a eschivat de avansuri nedorite, contele de Winstead este primul bărbat care o ispitește. Însă o guvernantă nu ar trebui să flirteze cu un nobil.
Daniel Smythe-Smith are un dușman care-i vrea moartea, dar asta nu îl va împiedica pe tânărul conte să se îndrăgostească de Anne. Când aceasta este în pericol, nu se va da în lături de la nimic pentru a se asigura că vor avea parte de un final fericit.

Dorințe primare de Elisabeth Naughton – 21 octombrie 2022

Ultimul volum al seriei „Secrete mortale”, după PROTEJATA

Anchetatorul juridic Harper Blake este atrasă de noul ei client misterios, Rusty McClane, implicat în cazul unei minore dispărute. Sarcina lui Harper este să găsească dovezi care să-l apere. Dar este suspectul ei sexy un prădător… sau altceva?

și următoarele cărți Alma (29.99 lei fiecare) :

Dorință înșelătoare de Marie Force – 20 octombrie 2022

Al doilea volum al miniseriei „Destine aurite”, după CUM SĂ DEVII DUCESĂ

Bogatul industriaș american Aubrey Nelson i-a invitat pe ducele și ducesa de Westbrook să viziteze casa lui de vacanță și se duce înainte să supravegheze pregătirile. Ajutorul lui de nădejde este menajera Maeve Brown, de care se simte foarte atras, iar când Maeve este în pericol, își dă seama că sentimentele lui sunt mai puternice decât ar fi trebuit. Inima are propriile sale idei despre adevăratele bogății.

Dragoste și umbre de Teresa Medeiros – 24 octombrie 2022

Gareth a câștigat-o pe Rowena la zaruri, unde a fost pariată de tatăl ei. Lordul Întunecat din Caerleon e acuzat de crimă și o folosește pe Rowena pentru a ucide fantomele trecutului său, dar va fi prins în propria sa capcană – sclavul unei dorințe pe care nu ar fi putut spera niciodată să o potolească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.