Editura Litera publică cea mai nouă carte scrisă de Michelle Obama : Lumina din noi.

Într-o continuare inspirată a cărții sale de memorii atât de bine primită de critici, bestsellerul  Povestea mea, fosta primă-doamnă Michelle Obama împărtășește sfaturi de înțelepciune practică și strategii puternice care vă vor ajuta să rămâneți optimiști și echilibrați în lumea extrem de nesigură în care trăim.

Lumina din noi de Michelle Obama va fi publicată în România de Editura Litera, în 15 noiembrie 2022, simultan în 14 limbi la nivel mondial.

„Am descoperit că e în regulă să recunoști faptul că stima de sine este învelită în vulnerabilitate și că ceea ce împărtășim ca oameni pe acest pământ este impulsul de a te lupta pentru ceva mai bun, mereu și oricând“, scrie doamna Obama în Introducerea din „Lumina din noi“. „În lumină, devenim mai îndrăzneți. Dacă-ți cunoști lumina, te cunoști pe tine însuți. Îți știi propria poveste cu onestitate. Din ce-am observat, această cunoaștere a sinelui ajută la fundamentarea încrederii în propria persoană, fapt care cultivă o senzație de calm și abilitatea de a nu te pierde cu firea, iar asta te ajută, în cele din urmă, să poți să relaționezi genuin cu ceilalți – ceea ce pentru mine este esența tuturor lucrurilor. O lumină hrănește altă lumină. O familie puternică împărtășește puterea cu altele. O comunitate implicată poate să le motiveze pe cele din jurul ei. Asta e puterea luminii din noi.“

Mai multe detalii veți găsi pe blogul Litera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *