Libertatea : Regele războiului și al sângelui de Scarlett St. Clair – 8 iulie 2022

Începând de astăzi, 8 iulie 2022, la chioșcurile de ziare veți putea găsi cartea Regele războiului și al sângelui de Scarlett St. Clair de la editura Leda Edge.

Preț la chioșcuri : 54.90 lei

Despre carte :

Bestseller USA Today din prima clipă! Scarlett St. Clair, autoarea celebrei serii HADES X PERSEFONA, revine în atenția fanilor cu un fantasy plin de pericol, întuneric și romantism nestăvilit.

Căsătoria lor este răzbunarea lui! Pentru Isolda de Lara, ziua în care va fi mireasa va fi și ziua în care își va îngropa sufletul.

Pentru a pune capăt unui război care durează de ani buni, dar și pentru a-și proteja supușii din regat, prințesa trebuie să se mărite cu regele-vampir Adrian Aleksandr Vasiliev și să-l omoare. Totuși, tentativa ei de asasinat este zădărnicita, iar Adrian o avertizează pe frumoasa lui logodnica, Isolda, că, dacă va mai încerca să îl ucidă, o va transforma în strigoi.

Speriată că ar putea deveni lucrul pe care îl urăște cel mai mult pe lume, tânăra caută alte modalităţi de a-l sfida pe suveran și de a supraviețui revărsării de violență, dar și mașinațiunilor politice de la cumplita curte regală a vampirilor.

Doar că nu de acestea se teme cel mai mult prințesa, ci de însuși Adrian și de atracția nestăpânită pe care o exercită asupra ei.

Învăluit în mister și prizonier al unui trecut despre care refuză să vorbească, regele-vampir începe să îi pară Isoldei tot mai puțin un monstru. În ciuda pasiunii incontestabile care îi leagă, Isolda se întreabă de ce suveranul – aprig, crud, fără milă, dar, uneori, inexplicabil de tandru – a ales-o drept soață.

Răspunsul pe care îl va căpăta îi va spulbera lumea.

One thought to “Libertatea : Regele războiului și al sângelui de Scarlett St. Clair – 8 iulie 2022”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.