Alice în Țara minunilor – cd audio + benzi desenate (editura Casa Radio, 2021)

Editura Casa Radio ne propune o ediţie de colecţie ”Alice în Ţara Minunilor”: o montare radiofonică care a făcut istorie, alături de o versiune grafică-surpriză, datorată înzestratului grafician Alexandru Ciubotariu.

Alice în Ţara Minunilor îi invită pe copii să pătrundă într-un teritoriu inedit al unei povești în care timpul este o simplă amintire, o lume cu susu-n jos, unde nimic nu e ca în realitate, unde o prăjiturică apetisantă te poate face brusc mai mic sau mai mare și cărțile de joc pot deveni personajele reale ale unor aventuri care te țin cu sufletul la gură.

Micii ascultători pot experimenta un instrument de învățare vizual excelent: banda desenată. Alexandru Ciubotariu (Ciubi, aka Pisica Pătrată) a lucrat cu atenţie fiecare scenă din poveste, fiecare personaj, fiecare detaliu sonor prezent pe CD-ul care însoţeşte acest roman grafic colorat şi palpitant.

Montarea radiofonică, inspirată de creația lui Lewis Carroll, vă oferă o fantezie presărată cu multe cântece ritmate, memorabile şi interpretarea unor actori de poveste. Ascultătorii-care-nu-mai-sunt-copii vor putea savura, cu nostalgie, umorul scriitorului britanic și jocul subtil al scriiturii sale

COPERTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *