Precomandă : Cum să evităm un dezastru climatic de Bill Gates (30% reducere + transport gratuit)

Cartea Cum să evităm un dezastru climatic de Bill Gates poate fi precomandată de aici cu 30% reducere + transport gratuit.

Prețul de precomandă va fi 41.93 lei.  Livrarea începând cu 20 septembrie 2021.

(se pot comanda și alte cărți pe lângă această titlu, transportul va fi gratuit, dar cu livrare începând cu 20 septembrie 2021)

Despre carte :

Bill Gates a petrecut un deceniu investigând cauzele și efectele schimbărilor climatice. Cu ajutorul experților în fizică, chimie, biologie, inginerie, științe politice și finanțe, el s-a concentrat asupra măsurilor necesare pentru a opri cursul planetei noastre către un dezastru ecologic. În paginile acestui volum, nu numai că explică de ce trebuie să facem eforturi pentru a ajunge la emisii nete zero de gaze cu efect de seră, dar vine și cu informații despre ce ar trebui să facem pentru a atinge acest obiectiv extrem de important.

Bill Gates ne oferă o descriere clară a provocărilor cu care ne confruntăm. Bazându-se pe înțelegerea sa despre inovație și măsurile necesare pentru a introduce idei noi pe piață, autorul prezintă domeniile în care tehnologia contribuie deja la reducerea emisiilor, unde și cum putem face tehnologiile actuale să funcționeze mai eficient, unde sunt necesare tehnologii inovatoare și cine lucrează la aceste inovații esențiale. În cele din urmă, stabilește un plan concret și practic pentru atingerea obiectivului zero emisii – sugerând nu numai politici pe care guvernele ar trebui să le adopte, dar și ceea ce putem face noi ca indivizi pentru a menține guvernul, angajatorii și pe noi înșine angrenați în această întreprindere crucială.

Așa cum arată Bill Gates, reducerea la zero a emisiilor poluante nu va fi simplă sau ușor de realizat, dar, dacă urmăm planul pe care îl stabilește aici, acesta este un obiectiv ferm la îndemâna noastră.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *