La chioșcurile de ziare, din 1 septembrie 2021.

Preț la chioșcuri : 39.90 lei.

Cea de-a treia carte a seriei Cafeneaua de la capătul lumii oferă cititorilor noi lecții de viață, autentice și profunde, despre speranță, consolidarea legăturilor cu cei dragi și importanța de a-ți urma propriul drum și de a-ți făuri propriul destin (primele două cărți ale seriei pot fi găsite aici).

Întorcându-se de la înmormântarea nașului său, John este surprins de o furtună năprasnică și se adăpostește sub o pasarelă de pe șosea. În acel cadru neașteptat, o întâlnește pe Hannah, o adolescentă în vârstă de cincisprezece ani. Rătăciți, cei doi nimeresc într-un loc pe care John îl știe prea bine și unde pot primi îndrumările de care au nevoie.

Așadar, la mai bine de zece ani de la ultima sa vizită și atunci când se așteaptă cel mai puțin, John se regăsește din nou în fața Cafenelei de la capătul lumii, misteriosul local unde clienții ajung să reflecteze la sensul existenței și să-și schimbe cursul vieții. Această nouă vizită nu face excepție de la regulă, inspirându-i lui John adevărate revelații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *