Jurnalul : colecția Tandin. Din 6 iulie 2021

Începând de mâine, 6 iulie 2021, Jurnalul ne oferă colecția Tandin – poveștile legendarului polițist Traian Tandin sau Comisarul TT.

Colonel în rezervă, decedat anul trecut la vârsta de 75 de ani, Traian Tandin a fost discipol al celebrului general de brigadă criminalist Dumitru Ceacanica. Reputat investigator în materia anchetării omorurilor, disparițiilor cu suspiciuni de omor și a altor infracțiuni judiciare de mare violență, Tandin a fost citat în întreaga sa carieră prin 32 de Ordine de Zi pe Unitate ale Inspectoratului General al Poliției pentru modul exemplar de soluționare a cazurilor judiciare complexe (peste 2.000 de cazuri, cum ar fi cazul Rîmaru, „Omul cu ciocanul”, cazul Anca).

11 cărți polițiste scrise de legendarul criminalist, completată cu două volume semnate Dan Antonescu și Sorin Mihai Bărbieru, care acoperă cele mai importante cazuri din istoria României, dar și de peste hotare. În paralel cu acțiunile infractorilor, Tandin prezintă și activitatea plină de neprevăzut şi ascunzişuri, tensionată şi dureroasă, fascinantă, dar nu ferită de dezamăgiri, a celor care rezolvă cazurile și îi trimit pe criminali după gratii.

Preț ziar + carte : 21.99 lei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *