Will – biografia actorului american Will Smith (noiembrie 2021)

Will — biografia actorului american Will Smith — va fi publicată în limba română de editura Lifestyle Publishing, parte a Grupului Editorial TREI, simultan cu lansarea internațională, în noiembrie 2021.

Starul hollywoodian a colaborat pentru realizarea acestui proiect cu nu mai puțin celebrul Mark Manson, autorul bestsellerurilor internaționale Arta subtilă a nepăsării, Arta subtilă a disperării și Arta subtilă a seducției.

Colaborarea dintre cei doi a început în urmă cu trei ani, când Will Smith căuta un scriitor dispus să îl ajute să scrie o carte despre viața sa.

“Încă de la prima întâlnire mi-am spus că voi participa la acest proiect doar dacă următoarele două lucruri ar fi adevărate: în primul rând, trebuie să-mi placă cu adevărat Will ca persoană — prima regulă Mark Manson Fight Club este să nu lucrezi niciodată cu nesuferiți; în al doilea rând trebuie să își dorească să scrie o carte din motive corecte.
Ne-am înteles din prima clipă. Will era sincer, amuzant și fermecător. Îmi plăcea cu adevărat. Iar când a început să-mi povestească viața lui — lucruri pe care nu le-a mai împărtășit niciodată în public — mi-a fost imediat clar: acesta este unul dintre cei mai rezistenți oameni pe care i-am întâlnit vreodată.
De la greutățile și traumele trăite în copilăria petrecută în West Philadelphia până la celebritatea și pericolele de la Hollywood, nu a lăsat absolut nimic să-l oprească… Cartea este despre reziliență și stăpânirea emoțiilor, iar lecțiile sunt poveștile adevărate extrase din viața sa”, a declarat Mark Manson despre colaborarea cu Will Smith.

Coperta cărții a fost creată de artistul vizual Brandan „BMike” Odums, din New Orleans. Coperta reprezintă o serie de portrete ale actorului la diferite vârste, pictate unul peste altul. Ideea a fost de a comunica vizual evoluția sa, de la copilărie până la maturitate.

PROMO.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *