Libertatea : De vorbă cu criminalii în serie de Cristopher Berry-Dee – 10 iunie 2021

La chioșcurile de ziare, la prețul de 29.99 lei.

Despre carte :

Christopher Berry-Dee, cunoscut autor și criminalist, este considerat cel mai bine vândut scriitor de „true-crime“ din Marea Britanie.

Este omul care stă de vorbă cu criminalii în serie. Criminalist de renume mondial, a câștigat încrederea ucigașilor, a intrat în închisorile de maximă siguranță în care se află aceștia și a discutat cu ei în detaliu despre crimele lor șocante.

A folosit aceste interviuri pentru a realiza o carte uimitoare și șocantă care, de la prima sa ediție, a devenit un clasic al genului. Nu doar că relatează întâlnirile cu unii dintre cei mai malefici oameni din lume, dar și reproduce, în cuvintele lor, crimele care i-au făcut să fie caracterizați astfel.  Astfel, îi permite cititorului să arunce o privire în mintea celor care au comis cea mai gravă crimă dintre toate – au luat fără milă viața unei alte ființe umane.

Traseul presărat cu orori și violențe al criminalilor este descris prin interviuri unice surprinse în înregistrări audio și video și conduse de autor, din măruntaiele ascunse ale unora dintre cele mai dure temnițe.

„Fascinant și teribil… Atinge cel mai înalt nivel al genului.“ Daily Express

PROMO.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *