Minciuna lui Michelangelo. Catedrala în flăcări de Igor Bergler (Litera, 2021)

Din septembrie 2021, în librăriile din România.

Doisprezece cardinali sunt găsiți morți în Cetatea Eternă, alți treizeci și șase sunt executați în Mexic. Cel mai mare mister din istoria lumii e pe cale să fie dezvăluit!

A existat cu adevărat Isus Cristos sau este o invenție? Dacă a existat, cine a fost de fapt? Cum s-a trecut de la o religie a lui Isus la o religie despre Isus? Dacă n-a existat, cine l-a inventat, cum și de ce? Dar mai ales, ce știa cel mai mare artist al tuturor timpurilor, Michelangelo Buonarroti?

Care e secretul pe care l-a descoperit, atât de teribil încât dezvăluirea lui ar fi putut transforma întreaga Bisercă în scrum? De ce l-a ascuns? Și unde?

Celebrul profesor Charles Backer (Biblia pierdută, Testamentul lui Abraham) este din nou în centrul unei conspirații universale. Al celei mai mari din câte au existat vreodată? Terifinată și devastatoare! Într-un thriller pe care n-o să-l putem lăsa din mână.

„Miza acestui nou roman al celui mai de succes autor român din ultimii 30 de ani, în tară ți străinătate depășește cu mult pariurile romanelor anterioare ale lui Igor Bergler! E o lectură hipnotică, incredibilă! Iar istoria povestită aici e pe atât de uimitoare, pe cât de reală! Nu cred că poate exista cineva care ar putea rămâne indiferent nici la adevărurile spuse în această carte, nici la felul spectaculos în care sunt narate” – Simona Epuran, Cleveland State University.

„Legați-vă centurile de siguranță! Și cei care nu sunteți obișnuiți cu cărțile acestui fenoment literar unic care este Igor Bergler, dar și cei care sunteți. Pentru că dacă n-ați citit Minciuna lui Michelangelo înseamnă că n-ați citit nimic.” – Jean Harris

„Cu fiecare nouă apariție, Igor Bergler ridică ștacheta din ce în ce mai sus. Mizele pariurilor pe care le face sunt in ce în ce mai mari! Mă înterb unde s-ar putea opri.” – George Arion.

COPERTA COMPLETĂ.

One thought to “Minciuna lui Michelangelo. Catedrala în flăcări de Igor Bergler (Litera, 2021)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.