Jurnalul : Doctorul lăuntric. În zarea nemuririi de Prentice Mullord – 18 mai 2021

Preț ziar + carte : 22.90 lei.

Parteneriat Jurnalul și editura Dharana.

O carte care te ajută să ne însănătoşim folosind gândurile pozitive, într-o eră în care oamenii încearcă disperaţi să vindece bolile și nu pe ei înșişi. O carte care ne învaţă că vindecările sunt tot atât de molipsitoare ca îmbolnăvirile! Sau că sănătatea este tot atât de contagioasă ca pojarul.

Purtăm cu noi toate neajunsurile ca pe niște odăjdii sfinte și, șchiopătând, zicem: „așa trebuie să fie, căci nu poate fi altfel!”

În natură, în Univers, în oameni și în jurul lor se îngrămădesc din ce în ce mai multe posibilități. Rapiditatea apariției depinde direct de felul cum cunoaștem toate aceste forțe noi, cum ne exersăm în vederea receptării lor și cum învățăm a le stăpâni.

”Niciodată nu poza în plan mental ca bolnav, chiar dacă boala te țintuiește la pat. Fii optimist, iar dacă azi suferi – așteaptă mâine completa însănătoșire! Ajută-ți tu însuți însănătoșirea auto-sugestionându-te că joci tenis sau te întreci la alergări”

Volumul mai abordează şi alte teme: Taina somnului sau dedublarea vieții, Arta de a uita, Legea succesului sau Originea viselor.

PROMO.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *