Libertatea : Mici dezastre de Sarah Vaughan – 16 aprilie 2021

La chioșcurile de ziare, din 16 aprilie 2021.

Preț la chioșcuri : 29.99 lei.

Despre carte :

Noapte agitată la secția de urgențe a unui mare spital de pediatrie din Londra. Liz, medic pediatru rezident, e chemată să se ocupe de o pacientă în vârstă de zece luni a cărei stare este, pentru moment, inexplicabilă. Și nu e un caz oarecare: Liz le cunoaște pe fetiță și pe mama ei. Jess este o prietenă apropiată de care o leagă tocmai experiența comună a maternității.

La o primă examinare, Liz descoperă că micuța Betsey a suferit o lovitură gravă la cap. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat și, mai ales, de ce? Adevărul se dezvăluie treptat și se reconstituie în capitolele scurte, scrise pe rând, din perspectiva mai multor personaje. Miezul poveștii îl constituie dilemele zilelor noastre: maternitate sau carieră?, familie sau viață socială? Unde se află echilibrul?

În demersul stabilirii faptelor, Liz înțelege ce se poate ascunde în spatele unei perfecțiuni aparente, câtă grijă ar trebui să avem unii de alții, cât de mult ne pot afecta standardele sociale pe care nu le putem atinge. Totodată, reușește să pătrundă cu lumina înțelegerii și a iertării în tainițele obscure ale propriei copilării.

„Sarah Vaughan aceeași pricepere cu care a făcut-o în bestsellerul Anatomia unui scandal.“ Daily Mail

„Plin de adevăruri dureroase despre aspectele brutale ale maternității, acest thriller plin de forță are o intrigă deosebit de ingenioasă.“ Sunday Mirror

„Sarah Vaughan… s-a întors. Mici dezastre este un roman șocant, imposibil de lăsat din mână.” Observer

Mai multe detalii pe site-ul editurii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *