Gazeta Sporturilor : Cum devii fotbalist de Marcel Pușcaș – 26 martie 2021

La chioșcurile de ziare, din 26 martie 2021.

Preț la chioșcuri : 39 lei.

Cartea este scrisă cu umor, cu seriozitate și se citește ușor deopotrivă de copii, părinți, antrenori!

Este o carte MUST HAVE și MUST READ! O carte care trebuie să fie în ghiozdanul oricărui copil în drumul lui spre terenul de fotbal, pe noptiera oricărui parinte și lângă tabla tactică a antrenorului de fotbal!

Miodrag Belodedici scrie: „Am respectat în cariera mea cam toate îndrumările din carte. Îi sfătuiesc pe tineri, pe părinți și pe antrenori s-o citească! Vor deveni astfel mai buni și vor fi mai aproape de performanțe. Felicitări, Marcel Pușcaș! Lectură plăcută, vouă!”

Helmuth Duckadam scrie: ” CUM DEVII FOTBALIST, o carte îndrumar scrisă de Marcel Pușcaș, un profesionist în fotbalul românesc (…). Marcel Pușcaș aduce celor care sperați să faceți performanță în fotbal un îndrumar pentru copii și părinți, iar din punctul meu de vedere e și pentru antrenorii de copii și juniori, pentru toți cei care se ocupă de creșterea viitorilor fotbaliști! O carte de citit și pus în practică de toți cei care își doresc să ajungă fotbaliști. O carte pentru părinții care își văd copiii viitoare staruri!

PROMO.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *