Libertatea : Cere-mi ce vrei de Megan Maxwell – 18 ianuarie 2021

La chioșcurile de ziare, din 18 ianuarie 2021.

Preț la chioșcuri : 49.70 lei.

Volumul 1 al seriei Cere-mi ce vrei.

Seria de romane Cere-mi ce vrei spune povestea unei iubiri cu năbădai, dintre Eric Zimmerman, un om de afaceri german, și Judith, o tânără pe care o cunoaște în Spania, unde se mută pentru a prelua conducerea unei companii. Sedusă de atențiile sale și de accentul său nemțesc, Judith este de acord să devină parte a jocurilor lui erotice. Pe parcurs ce relația lor se intensifică, Eric începe să se teamă că cel mai bine păstrat secret al său va ieși la iveală și că asta va marca, poate, sfârșitul relației lor.

Megan Maxwell este una dintre cele mai populare scriitoare din Spania – cu peste 1,7 milioane de exemplare vândute – și câștigătoare a numeroase premii, printre care și Premiul Pentru Cel Mai Bun Roman Erotic, de la Novela Romántica, câștigat chiar pentru aceasta serie.

În acest prim volum al seriei aflîm începutul poveștii de dragoste dintre cele două personaje.

După moartea tatălui său, prestigiosul om de afaceri german Eric Zimmerman decide să călătorească în Spania pentru a supraveghea sucursalele companiei Muller. În biroul central din Madrid o întâlnește pe Judith, o tânără îndrăzneațî și prietenoasă de care se îndrăgostește imediat. Cei doi se întâlnesc într-un ascensor „prins” între etaje. Așa e și relația lor. Cu suișuri și multe coborâșuri. El o învață tot în arta amorului. Ei îi place. Deprinde repede. Lucruri pe care înainte se rușina să le facă. Iubește să-l vadă fericit, chiar dacă în joc intră alți bărbați. Și alte femei.

Femeia cedează atracției pe care accentul lui german o exercită asupra ei și acceptă să facă parte din jocurile sale sexuale, pline de fantezii și erotism. Împreună cu el va învăța că avem cu toții un voyeur în interior și că oamenii sunt împărțiți în supuși și dominanți… Dar timpul trece, relația se intensifică și Eric începe să se teamă că secretul său va fi descoperit, ceva care ar putea marca începutul sau sfârșitul relației.

El e Eric Zimmerman, patron de multinațională. German „rece”. Ea e Judith Flores, secretara. Spanioloaica „focoasă”. Ambii sunt legați printr-un tatuaj de pe Muntele lui Venus: Cere-mi ce vrei!.

PROMO insert.

(volumul 2 la chioșcuri)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *