Libertatea : Arta ei de a reuși. Povestea nespusă a Melaniei Trump de Mary Jordan – 15 ianuarie 2021

La chioșcurile de ziare, din 15 ianuarie 2021.

Această biografie revelatoare despre Melania Trump, alcătuită de jurnalista de la ziarul Washington Post, Mary Jordan, câștigătoare a Premiului Pulitzer, o „descifrează cu pricepere și fără agendă politică pe Melania” (NBC), care are la Casa Alb[ mai multă influență decât își închipuie majoritatea.

De-a lungul vieții ei publice, Melania Trump a căutat în mod intenționat să-și cultive personalitatea enigmatică. Cu sprijinul unor persoane cheie, care au vorbit public pentru prima oară, și cu ajutorul unor documente și înregistrări date publicității pentru prima dată, cartea „Arta ei de a reusi: Povestea nespusa a Melaniei Trump” cercetează dincolo de imaginea de suprafață, pentru a descoperi o imigrantă hotărâtă, dar și viața ei de dinainte de a-l întâlni pe Donald Trump.

Mary Jordan schițează călătoria Melaniei de la viața în Slovenia, unde familia ei s-a remarcat prin neconvenționalism, până la zilele ei de model în devenire, când evita numeroasele petreceri specifice industriei, la spațiul mic din Manhattan, împărțit cu un fotograf, cu care a avut o relație platonică, și până la dansul complicat și de durată care a dus în cele din urmă la mariajul cu Trump.

Pret la chioșcuri : 50 de lei.

PROMO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *