Libertatea : Adio zahăr de Molly Carmel – 21 ianuarie 2021

La chioșcurile de ziare, din 21 ianuarie 2021.

Preț la chioșcuri : 49.90 lei.

Renunță complet la diete, scapă de kilogramele în plus și trăiește-ți viața la maximum.

Molly Carmel își propune cu această carte să îi ajute pe toți cei care duc o luptă zilnică cu zahărul. Considerat cel mai mare dușman al stilului de viață sănătos, zahărul este omniprezent în viața noastră. Lupta cu kilogramele în plus este o lupă extrem de greu de dus iar Molly povestește asta încă din primele rânduri, mărturia ei fiind extrem de sinceră.

„Mergeam din dietă în dietă fiind de acord cu faptul că eram o ratată, ceea ce era irațional. Nimic nu putea fi mai departe de adevăr. Nu eu nu reușeam să urmez dietele, ci ele erau ineficiente. Nu aveam soluția corectă pentru problemă – soluția pe care ți-o ofer azi … .Cel mai important este că dietele nu au identificat corect abuzatorul și substanța care dădea dependență, cu care mă luptam și care mă ținea prizonieră: zahărul.”, povestește în carte Molly Carmel.

Lucrarea este o mărturie personală a autoarei, dependentă mulți ani de zahăr, care oferă instrumente celor care doresc și trebuie să renunţe la zahăr și la făină. Este povestea unei femei care a pornit de la 150 de kilograme si a reușit sa scape de aceasta dependență alimentară. Ea vorbeste despre slăbiri și îngrășări după diete, despre lupte cu diverse dependenţe și bulimie.

PROMO fără preț / PROMO cu preț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *