Concurs : câștigă cele 7 volume De pe tron la eșafod de Karl May

Avem de oferit cele 7 volume ale seriei De pe tron la eșafod de Karl May, apărute în 2019 la chioșcurile de ziare prin parteneriatul Dexon și Libertatea.

Cele 7 volume :

 1. Castelul Rodriganda
 2. Piramida zeului soare
 3. Benito Juarez
 4. Plisc de uliu
 5. Moartea împăratului
 6. Comoara din Lacul de Argint
 7. Slujitorii morții

Cum poți câștiga?

Lasă un comentariu mai jos, răspunzând la întrebările  : Ați citit vreo carte de Karl May? Dacă da, ce titlu/ri?

Condiții :

prin participare sunteți de acord să vă prelucrăm datele personale, altfel nu avem cum să vă expediem premiile (ne dorim că totul să decurgă ok, așa că avem rugămintea să ne confirmați prin email primirea coletului)

1 singur comentariu per utilizator / ip / adresă livrare

ultima înscriere acceptată : 28 ianuarie 2021 – ora 23:59.

premiu nerevendicat în 5 zile de la extragere va fi pierdut.

Extragere și expediere :

extragerea se face prin random.org iar înregistrarea va fi urcată pe youtube.

expedierea la maximum 30 de zile de la începerea concursului (fie prin poșta română, fie prin curier – încercăm cât mai rapid)„

105 thoughts to “Concurs : câștigă cele 7 volume De pe tron la eșafod de Karl May”

 1. Am citit in adolescenta multe carti de Karl May; a fost pe vremea si la varsta aia autorul meu preferat: Winetou, Old Surehand, Comoara din lacul de argint, Testamentul incasului, Printre vulturi, Dervisul, Insula giuvaerurilor, In tara diavolului, Foc in West, Aventuri in desertul salbatic, Caravana sfanta, etc.
  Sincer, mi-ar placea sa ma transpun astazi in nostalgia acelor ani ai tineretii lecturand cele 7 volume „De pe tron la esafod”, in stilul aventuros-romantic inconfundabil al lui Karl May!

 2. Am avut in liceu toata seria aparuta in anii 90, am citit toate cartile cu Winnetou, Old Surehand si Old Shutterhand, dar de seria aceasta cu de pe tron la esafod nu imi amintesc.

 3. Da, am citit cu multă plăcere cărți scrise de Karl May. Bineînțeles, Winnetou, Old Surehand, Comoara din Lacul de argint, Testamentul incașului.

 4. Winetou, dar sper sa am ocazia sa citesc si aceasta coelctie de carti de Karl May.

 5. Da,am citit si anume: Winnetou-Incatusat;Winnetou-Ku-Klux-Klan; Winnetou-Old Firehand; Corcitura; Comoara din lacul de argint; Testamentul incasului; Capitanul Caiman.

 6. Am citit cărţile apărute în anii 70 la editura Minerva în cadrul colecţiei „Biblioteca pentru toţi” şi anume Winnetou (5 vol) şi Old Surehand (4 vol), volumele din colecţia Cutezătorii Testamentul incaşului (ed. Albatros) şi Comoara din Lacul de Argint (ed. Tineretului). Le-am enumerat astfel, pentru că le am încă în bibliotecă.
  Au fost magnifice pentru un băiat la vârsta de 12-13 ani.

 7. Da, a fost unul dintre autorii mei preferati din copilarie… Winnetou, Old Surehand, Comoara din Lacul de Argint, Testamentul incasului mi-au umplut zilele pe la 11-12 ani.

 8. Nu am citit încă nimic de Karl May dar as vrea sa citesc pe viitor.

 9. WINNETOU- cu multi ani in urmă. Printre cărțile preferate ale adolescenței. 8

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *