Cărți romantice – februarie 2021

Cărțile romantice din luna februarie 2021, cărți care apar vinerea la chioșcurile de ziare :

  • Frânturi de fericire de Nora Roberts – 5 februarie 2021 (Hilary este un model de succes la New York, iar când proprietarul unei reviste începe să-i facă avansuri, nu-l încurajează. Însă nu va putea rezista atracției care există între ei.)
  • Până-n iad și înapoi de J.R. Ward – 12 februarie 2021 (Ultimul volum al trilogiei „Regii burbonului”, continuarea romanului PĂCATE ASCUNSE, apărut anul trecut. Edward mărturisește că și-a ucis tatăl, iar fratele lui, Lane devine noul șef al companiei. Convins că Edward acoperă pe altcineva, Lane și iubita lui, Lizzie, încearcă să descopere adevăratul ucigaș. Relația dintre Edward și Sutton pare că nu are niciun viitor – oare iubirea poate depăși toate piedicile, chiar și crima?
  • O dată-n viață de Jill Shalvis – 19 februarie 2021 (Volumul nr. 9 al seriei „Lucky Harbor”. Ben McDaniel a salvat lumea de nenumărate ori în misiunile lui periculoase, iar acum se întoarce în Lucky Harbor. Audrey Wellington are o reputație proastă, a făcut multe greșeli în trecut pe care ar vrea să le îndrepte și să-și refacă viața. Par complet nepotriviți, dar chimia dintre ei le poate da peste cap planurile.
  • Preț paradisului de Sandra Brown – 26 februarie 2021 (Blair duce o viață solitară ca dansatoare pe Broadway, dar se accidentează și se recuperează timp de șase luni în Long Island, unde toată lumea își îndeplinește visul de a avea o familie. Acolo îl întâlnește pe Sean, iar când atracția dintre ei devine evidentă, Blair va trebui să aleagă între pasiunea pentru dans și dragostea pe care nu mai spera să o găsească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *