Adevărul : Trădarea Securității în decembrie 1989 de Corvin Lupu – 21 decembrie 2020

La chioșcurile de ziare, din 21 decembrie 2020.

Complotul internațional care l-a înrânt pe Ceaușescu.

Preț ziar + carte  : 24.99 lei.

PROMO.

„Orice lovitură de stat are la bază trădarea structurilor de securitate națională. A afirma că a fost lovitură de stat, dar Securitatea nu a trădat, sau că a fost și revoluție și lovitură de stat, sunt non-sensuri. Apoi, a spune că Securitatea nu a trădat și nici nu a reprimat, este un atentat la minima inteligență a opiniei publice.

În 25 decembrie 1989, Ceaușescu, fără să aștepte nimic de la ofițerii puciști care-l puneau la zid și-a exprimat două dorințe: Moarte trădătorilor!și Trăiască Republica Socialistă România!și o convingere: Istoria mă va răzbuna!. Deocamdată, răzbunarea istoriei s-a mărginit la pedeapsa aplicată unei mari părți a poporului român, deposedat de multe dintre drepturile sociale, de bogății, de o mare parte a economiei și de pământ.

Cred cu tărie că Istoria, magistra vitae, scrisă cu bună-credință, în spiritul adevărului, fără menajamente, poate contribui, pe lângă scopul ei științific, la crearea unei necesare educații anti-trădare, în rândul generațiilor care vin din urmă.” – Corvin Lupu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *