Cărți romantice – luna decembrie 2020

În luna decembrie 2020, la chioșcurile de ziare vom putea găsi următoarele cărți romantice (13.99 lei per exemplar) :

  • Gemenele de Elin Hilderbrand – 4 decembrie 2020

Gemenele Harper și Tabitha, acum în vârstă de 40 de ani sunt în conflict de ani de zile. Când evenimentele triste din familie le readuc împreună, se redeschid răni vechi și amintiri pe care le-ar fi dorit uitate, dar legătura specială pe care o împărtășesc este mai importantă decât rivalitatea lor.

  • Ziua izbăvirii de Sandra Brown – 11 decembrie 2020

Căsătoria și cariera polițistului Burke Basile s-au încheiat, acum el se concentrează asupra avocatului Pinkie Duvall, cel care salvează ucigașii de justiție. Burke o răpește pe Remy, soția lui Pinkie, iar atracția dintre ei este imediată. O poveste plină de suspans, cu numeroase întorsături de situație.

  • Căile nebănuite ale iubirii de Victoria Alexander – 18 decembrie 2020

Încântătoarea văduvă Lady Veronica Smithson nu are nimic împotrivă să fie amanta lui Sir Sebastian Hadley-Attwater, dar refuză să-i fie soție. Doua personaje fascinante, implicate într-o înfruntare a voințelor și a dorințelor, ajung să trăiască o iubire neașteptată…

  • Dans și visuri de Nora Roberts – 23 decembrie 2020

O reîntâlnire cu personaje din seria Familia Stanislaski. Lindsay Dunne și-a dedicat toată viața dansului și a avut prea puțin timp pentru romantism. Dar seducătorul Seth Bannion este pe cale să-i ofere un curs fulgerător în arta iubirii.

  • Alături de tine de Sherryl Woods – 30 decembrie 2020

Volumul cu nr. 7 al seriei Chesapeake Shores.
Prietenia dintre Susie și Mack evoluează spre deznodământul fericiți-pentru totdeauna, însă Mack își pierde locul de muncă, iar Susie se confruntă cu un diagnostic devastator. Dar familia O’Brien se reunește întotdeauna în situații de criză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *