Cele trei volume ale cărții Adevărul despre Mareșalul Antonescu de col. Gheorghe Magherescu vor putea fi găsite la chioșcurile de ziare :

  • volumul 1 pe 9 noiembrie 2020
  • volumul 2 pe 16 noiembrie 2020
  • volumul 3 pe 23 noiembrie 2020

Preț ziar + 1 carte : 24.99 lei.

PROMO.

Autorul, colonelul Gheorhe Magherescu, cel supranumit „umbra” Mareşalului, membru cu vechime şi Şef în Cabinetul acestuia, îşi aşterne în aceste trei volume amintirile despre acei ani zbuciumaţi. Memoriile, deşi pline de detalii interesante si necunoscute publicului larg, au, evident, un caracter subiectiv. Dar adevărul istoric ne spune că, deşi Ion Antonescu poate fi ţinut responsabil de multe, nu poate fi acuzat şi de a nu fi visat şi luptat – în felul său – pentru interesele ţării sale şi, mai ales, pentru reîntregirea naţională

(mulțumiri pentru info, Dorin DG!)

2 comentarii la „Adevărul : Adevărul despre Mareșalul Antonescu de col. Gheorghe Magherescu. Din 9 noiembrie 2020”
  1. Cred ca cele 3 volume ale colonelului Gh. Magherescu, admirator credincios ,in acelasi timp observator lucid si traitor al acelor vremuri din care nu cunoastem decat fragmente de multe ori subiective sau ”la comanda”sunt un izvor merituos al celor iubitori de istorie reala a tarii.
    In plus, scrise cu talent rivalizand cu literati consacrati. Felicitari ”Adevarului” pentru intiativa, de dorit a fi urmata si de reconsiderarea MARESALULUI in lumina adevarului real , nu cel impus de catre ”prietenii” nostri din estul Mediteranei ,care au ajuns sa ne dicteze pe cine sa onoram si pe cine nu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *