Jurnalul : Frontul secret . Din 5 octombrie 2020

La chioșcurile de ziare, din 5 octombrie 2020.

Colecția conține 4 volume cu dezvăluri explozive despre serviciile secrete române de la Cuza la Ceaușescu.

Preț ziar + carte : 25 de lei.

Cărțile colecției și data acestora de apariție :

  • Mihail Moruzov și Frontul secret – 5 octombrie 2020

Cum a ajuns un fiu de preot cazac, zaporojean să creeze și să conducă Serviciul Secret de Informații al Armatei Române timp de 16 ani, pănă a fost închis de Ion Antonescu și asasinat de o bandă de legionari. De la informații esențiale pentru țară la dezvăluiri folosite în scopuri politice în lupta internă.

  • Istoria serviciilor secrete de la Cuza la Ceaușescu vol.1 – 12 octombrie 2020

Cercetași, Fataliști și Ofițeri 1859 – 1945.  Primul Război Mondial ne-a prins cu serviciile secrete total neorganizate, astfel că spionii noștri obțineau informații privind acțiunile adversarilor cu binoclul. În al Doilea Război am ajuns să avem un serviciu secret funcțional care a obținut informații colosale, însă folosite inadecvat de conducerea țării.

  • Istoria serviciilor secrete de la Cuza la Ceaușescu vol.2 – 19 octombrie 2020

Torționarii 1946 – 1964. Lichidarea fizică și morală a tot ceea ce a însemnat mai voloros ca opoziție ori rezistență față de regimul comunist, printr-o varietate de metode printre cele mai terifiante. Torționarii Securității din anii stalinismului matur demonstreză că românii au avut parte de un holocaust cu nimic mai altfel decât al altora

  • Istoria serviciilor secrete de la Cuza la Ceaușescu vol.3 – 26 octombrie 2020

Duplicitarii 1965 – 1989. Duplicitatea a fost spiritul predominant în care și-au desfășurat activitatea majoritatea ofițerilor Securității. Aceasta se regăsea nu numai în activitatea profesională, ci în tot ceea ce se gândea și se realiza în familie, în cercuri de prieteni, în discuții și chiar in gestica ofițerului de securitate ca simplu cetățean.

PROMO 1 / PROMO 2

4 thoughts to “Jurnalul : Frontul secret . Din 5 octombrie 2020”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *