Cărți romantice – luna noiembrie 2020

Cărțile romantice ale lunii noiembrie 2020, pe care le putem găsi la chioșcuri :

  • DULCE-AMĂRUI de Colleen McCullough – 6 noiembrie 2020

O nouă autoare și un volum a cărui acțiune se petrece în Australia anilor 1920. Patru surori care au fost întotdeauna apropiate, mereu fericite, pleacă de acasă pentru a se pregăti ca asistente medicale, dar Marea Criză schimbă lumea din jurul lor. Vor găsi independența pe care o doresc? Sau viața – ca și dragostea – este mereu dulce-amăruie?

  • CAPCANA de Jenniffer Probst  – 13 noiembrie 2020

Volumul al doilea al seriei „Căsătorie cu un milionar”, după JOCUL CU FOCUL, publicat în luna septembrie.
Pentru a satisface dorințele răposatului său tată, miliardarul Michael Conte trebuie să găsească repede o mireasă astfel încât sora lui să se poată căsători. Maggie Ryan va juca rolul logodnicei sale în timpul călătoriei la Milano pentru o ședință foto. Ar putea fi căsătoria cea mai atrăgătoare capcană dintre toate?

  • PE URMELE FERICIRII de Nora Roberts – 20 noiembrie 2020

Un volum mai vechi al autoarei, în care americanca Serenity Smith se îndrăgostește de Cristophe, vărul ei francez enigmatic și gelos, care însă n-o privește cu ochi buni pe ea și pe părinții ei.

  • ALĂTURI DE TINE de Sherryl Woods – 27 noiembrie 2020

Volumul cu nr. 7 al seriei „Chesapeake Shores”, după GOLFUL PASIUNII, apărut în luna august.
Susie O’Brien și Mack Franklin petrec împreună fiecare minut liber. Dar Mack își pierde slujba, iar Susie se confruntă cu un diagnostic devastator. Însă vor face față provocărilor atât timp cât se au unul pe celălalt.

  • O competiție seducătoare de Victoria Alexander – 27 noiembrie 2020
Primul volum al trilogiei „Păcate ascunse”.
Văduva Lady Winterset a moștenit o carte șocantă, care l-ar putea ruina pe contele de Mountdale. Acesta vrea să o seducă, pentru a revendica atât memoriile scandaloase, cât și inima celei care le deține.

One thought to “Cărți romantice – luna noiembrie 2020”

  1. Lista inițială de cărți romantice pentru luna noiembrie 2020 a fost modificată : pe 27 noiembrie 2020 va apărea cartea O competiție seducătoare de Victoria Alexander.

    Cartea anunțată inițial (ALĂTURI DE TINE de Sherryl Woods) a fost reprogramată pentru începutul anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *