Cărți Iubiri de poveste – luna noiembrie 2020

În luna noiembrie 2020, la chioșcurile de ziare vom putea găsi următoarele cărți în colecția Iubiri de poveste :

  • DULCE RĂZBUNARE de Nicola Cornick – 2 noiembrie 2020

O nouă autoare și primul volum al seriei „Mirese scoțiene”.
Scrisorile lui Lucy îi distrug lui Robert logodna de care avea nevoie pentru a stinge o dușmănie de secole între două familii rivale. Acum îi face lui Lucy o propunere șocantă; în schimbul tăcerii sale, ea trebuie să devină soția lui și să-i ofere moștenitorul de care are nevoie. Este o căsătorie de conveniență, dar se pot cei doi împotrivi puterii dragostei?

  • ÎN NUMELE IUBIRII de May McGoldrick – 9 noiembrie 2020

O altă nouă autoare și primul volum al seriei „Scoțieni regali”.
Isabella, o doctoriță vânată atât de guvernul englez, cât și de rebelii scoțieni, îl găsește rănit pe căpitanul de vas Cinead și îl îngrijește, iar acesta va pune pe foc inima Isabellei. Dar când iese la iveală un adevăr scandalos, orice șansă ca cei doi îndrăgostiți să aibă un viitor împreună este pusă sub semnul întrebării.

  • SEDU-MĂ CU SAFIRE de Jane Feather – 16 noiembrie 2020

Volumul cu nr. 2 al seriei „Giuvaiere londoneze”, după ISPITEȘTE-MĂ CU DIAMANTE, care va apărea la sfârșitul lunii octombrie.
Fenella sfidează regulile societății londoneze: dorește să fie actriță… până când îl întâlnește pe dramaturg. Edward a văzut-o pe Fenella la un bal când era tânără debutantă și nu a uitat-o. Acum Edward este hotărât să–i dea rolul principal în toate privințele. Mai trebuie doar ca iubirea lor să ajungă pe aceeași pagină prețioasă…

  • O COMPETIȚIE SEDUCĂTOARE de Victoria Alexander – 23 noiembrie 2020

Primul volum al trilogiei Metreselor.
Văduva Lady Winterset a moștenit o carte foarte șocantă pe care toată Londra pare să o dorească. I-ar putea aduce faimă unui romancier. Dar unui conte mândru i-ar putea strica reputația. Singurul mod pentru a împiedica aceasta ar fi să o seducă, pentru a revendica atât memoriile scandaloase, cât și inima celei care le deține.

  • Soția engleză de Lauren Willig – 23 noiembrie 2020

Bayard este găsit mort, iar soția lui dispare și se presupune că s-a înecat. Sora lui Bay, Janie, se aliază cu un reporter, pentru a descoperi adevărul, dar cu cât află mai multe, cu atat incepe sa se întrebe cine erau, cu adevărat, fratele ei și soția lui…

  • O CĂSĂTORIE SCANDALOASĂ de Johanna Lindsey – 30 noiembrie 2020

Sebastian a jurat să nu se mai întoarcă în Anglia. Și-a fabricat o nouă identitate de mercenar al morții. Dar Lady Margaret Landor, are alte planuri, aranjează cu el o afacere scandaloasă prin care Sebastian se întoarce acasă ca soț al ei. Pe măsură ce tinerii căsătoriți descoperă un plan mortal, înflorește o pasiune acerbă între ei, pe care nici nu au anticipat-o și nici nu-i pot rezista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *