Marea amintirilor de Fiona Valpy (RAO, 2020)

 

„Un roman istoric de excepție.” – Amazon

În 1937, viața Ellei, o tânără în vârstă de șaptesprezece ani, se schimbă pentru totdeauna atunci când este trimisă să-și petreacă vara pe frumoasa Ile de Ré și îl întâlnește pe charismaticul și creativul Christophe.

Își petrec vara împreună, explorând plajele nisipoase ale insulei și apele limpezi, și, pentru prima dată în viața ei, Ella se simte cu adevărat liberă. Dar izbucnirea războiului aruncă totul într-o nouă lumină. Ella este obligată să se întoarcă în Scoția, unde se oferă voluntară în război alături de elegantul Angus.

În această lume nouă, Ella simte că se îndepărtează din ce în ce mai mult de viaţa din Ile de Ré. Poate ea găsi vreodată drumul înapoi? Și vrea?

Din Île de Ré și până pe dealurile din Scoția, Marea amintirilor este o fascinantă călătorie despre puterea memoriei, dragoste și a doua șansă.

—-

FIONA VALPY a locuit șapte ani în Franța, mutându-se acolo din Marea Britanie în 2007. Ea și familia ei au renovat o fermă veche, în ținutul viticol din Bordeaux, iar dragostea pentru acest loc, oamenii și istoria lui, se regăsesc în cărțile pe care le-a scris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *