Gazeta Sporturilor : Magia sufletului de Nicholas Evans – 2 octombrie 2020

La chioșcurile de ziare, din 2 octombrie 2020.

Parteneriat Gazeta Sporturilor și editura Orizonturi.

Colecția Cartea de week-end.

Preț la chioșcuri : 29.99 lei. PROMO.

Despre carte :

Este povestea unei femei a cărei fiică, pasionată de echitație,ajunge să-și piardă cea mai bună prietenă într-un accident la un concurs, în care calul ei se lovește de calul acesteia. Fata supraviețuiește, dar atât ea cât și calul său sunt grav răniți. În plus, nu mai reușește să-și revină psihic după drama trăită. Mama ei află că undeva, în Montana, trăiește un vindecător care se pricepe de minune la oameni și la animale, un fel de vraci cu puteri miraculoase. Ea își pune toate speranțele că acesta i-ar putea însănătoși atât fata cât și calul, la care țineau foarte mult.

Punându-și ultima speranță în acest om, ea pleacă împreună cu fata și calul, din agitația nebună a orașului, tocmai în inima munților. După un timp, fata și calul încep să dea semne de revenire la normal, demonstrând că tot efortul n-a fost în zadar.

Dar lucrurile se complică și reacțiile protagoniștilor sunt dintre cele mai neașteptate. Este nevoie de spirit de sacrificiu sufletesc și chiar fizic. Va fi o despărțire dureroasă de Montana sau totul se va termina la modul fericit? Puteți afla citind această poveste ce va avea,cu siguranță,un puternic impact emoțional asupra dumneavoastră.

2 thoughts to “Gazeta Sporturilor : Magia sufletului de Nicholas Evans – 2 octombrie 2020”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *