50% reducere la cărțile Elefant + pont livrare gratuita acasa– 28 septembrie 2020

Astăzi, 28 septembrie 2020, ne putem bucura de 50% reducere la cărțile Elefant.

Nu se aplică la toate cărțile, sunt și unele restricții.

Comanda minimă la care se poate aplică voucherul de 50% reducere este de 99.99 lei

Livrare gratuită prin curier la comenzile finale de peste 99.99 lei (doar cărți adăugate în comandă, fără niciun alt produs). Se va plăti 1.99 lei taxa de procesare a comenzii.

Exemplificare în această poză, unde vă puteți convinge că merge transport gratuit la comenzile de cărți de peste 99.99 lei. Se va plăti 1.99 lei taxa de procesare a comenzii.

—-

Dând click pe bannerul de mai sus, acesta va dispărea, afișând codul de reducere – totodată va fi deschis și site-ul participant în altă fereastra a programului de explorare pe internet. un video explicativ aveți aici)

8 thoughts to “50% reducere la cărțile Elefant + pont livrare gratuita acasa– 28 septembrie 2020”

  1. Nu au transport gratuit, nu mai au de mult timp asa, am incercat o simulare acum, 15 lei imi pare mult transportul , chiar si cu reducerea la carti, nu ma mai arunc de mult timp sa comand de la ei.

  2. Transport gratuit la comenzile de cărți de peste 99.99 lei, valoarea comenzii după aplicarea voucherului de 50% reducere. Fără să aveți alte produse în comandă, DOAR cărți.

    Exemplificare în această poză, unde vă puteți convinge că merge transport gratuit la comenzile de cărți de peste 99.99 lei. Se va plăti 1.99 lei taxa de procesare a comenzii.

  3. Nu este transp gratuit prin curier. Ci doar la
    Pickupoint. Incercati pana la capat, va induce in eroare deoarece nu ati mers pana la finalizarea comenzii. In pasul afisat site-ul nu stie ca alegeti transport prin curier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *