Revista National Geographic – ediția august 2020

Începând de astăzi, la chioșcurile de ziare vom putea găsi ediția august 2020 a revistei National Geographic.

Din cuprins :

  • cum se pot opri pandemiile – noi boli contagioase precum COVID-19 ne atenționează cât de ușor ne putem infecta unii de la alții. Aruncând o privire la epidemii din trecut – și la eroii care s-au luptat cu ele – putem învăța lecții importante pentru azi. Dar o dată pericolul trecut, vom mai ține minte ce am învățat?
  • apă pretutindeni și nicăieri – mergând la pas prin India, autorul îi descoperă legătura profundă cu apa, dar și criza fără precedent cu care se confruntă marile sale bazine fluviale, care alimentează peste un miliard de oameni pe subcontinent.
  • metropola în carantină – în lupta cu COVID-19, newyorkezii au rămas acasă, au redus călătoriile și au evitat adunările, lăsând ciudat de pustiu un oraș în permanent clocot.
  • de la viață virtuală la izolare – izolarea într-o criză de sănătate e una. Dar dacă ne-am obișnui atât de tare cu viața virtuală, conectați prin dispozitive electronice, că n-am mai vrea să ieșim din ea? Un nativ digital al Generației C (de la coronavirus) caută răspuns.

COPERTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *