Jurnalul : Istoria românilor pentru poporul românesc de Nicolae Iorga – 27 iulie / 10 august 2020

Pe 27 iulie și 10 august 2020, ziarul Jurnalul va putea fi cumpărat împreună cu volumele 1 și 2 din Istoria Românilor pentru poporul român de Nicolae Iorga.

Opera marelui savant, scrisă pe înțelesul tuturor. Două volume de mare valoare, pe care orice român trebuie să le citească.

Ediție specială la 80 de ani de la moartea marelui patriot.

Preț ziar + 1 volum : 25 lei.

Un proiect Jurnalul și editura Paul Editions.

PROMO

Ca să ne dăm seama încotro mergem, trebuie să știm de unde venim. Și cum putem face asta dacă nu citind opera celui mai mare istoric al României? Nicolae Iorga a realizat ”Istoria Românilor”, o lucrare vastă, însă destul de tehnică pentru cititorul de rând. Iar pentru ca trecutul țării să fie înțeles de toți, a scris și o versiune pe înțelesul tuturor, cu aceleași date importante, dar și cu farmecul vorbei de odinioară.

La 80 de ani de la moartea marelui savant și patriot, Jurnalul ne oferă o ediție specială a cărții ”Istoria românilor pentru poporul românesc”, în două volume. O incursine fascinantă în trecutul țării, de la strămoșii noștri cei mai vechi, tracii și ilirii, și până la reîntregirea neamului românesc de după primul război mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *