Libertatea : Până la ultima suflare de Jennifer L. Armentrout – 17 iulie 2020

La chioșcurile de ziare, din 17 iulie 2020.

Ultimul volum din trilogia Apocalipsa Elementelor.

Preț la chioșcuri : 39.90 lei

Descrierea cărții :

UNELE IUBIRI NU SE STING PANA LA ULTIMA SUFLARE…

Fiecare alegere are consecințele ei, dar Layla, fata de șaptesprezece ani, se confruntă cu ele mai mult decât oricine altcineva. Lumina sau întuneric. Maleficul demon, Prinț Moștenitor al Iadului, Roth, sau Zayne, chipeșul și protectorul Gardian, despre care niciodată nu credea că va fi al ei. Cel mai dificil, însă, este să decidă în care parte să aibă încredere. Layla mai are o problemă. Lilinul, cel mai fatal dintre demoni, a fost eliberat, provocând prăpăd în viața celor apropiați… inclusiv a celui mai bun prieten al ei. Pentru a-l salva pe Sam de la o soartă cu mult, mult mai rea decât moartea, Layla trebuie să facă pact cu dușmanul, salvând în același timp orașul – și rasa umană – de la distrugere.

Sfâșiată între două lumi și doi băieți diferiți, Layla nu are nicio certitudine, cu atât mai puțin aceea a supraviețuirii, mai ales după ce o înțelegere mai veche revine în prezent și îi bântuie pe toți. Dar uneori, când secretele sunt pretutindeni și adevărul pare greu de recunoscut, trebuie să-ți asculți inima, să alegi de care parte să fii… și apoi să lupți din toate puterile…

5 thoughts to “Libertatea : Până la ultima suflare de Jennifer L. Armentrout – 17 iulie 2020”

  1. Ce surpriza! Abia asteptam! Placut impresionata de seriile aparute la Editura Litera.

  2. Din 17 iulie 2020, la chioșcurile de ziare vom putea găsi cartea Până la ultima suflare de Jennifer L. Armentrout (parteneriat Libertatea și editura Litera). Preț la chioșcuri : 39.99 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *